Faruk Can Genç'in amcası hangi kazada öldü ve kaç yaşında öldü? Amcası kim?

19.02.2021 - 19:33 | Son Güncellenme: 19.02.2021 - 19:34

17 Nisan 1997 yılında Kocaelispor ile Trabzonspor arasında oynanan Türkiye Kupası finali öncesi vefat eden Faruk Genç'in yeğeni Faruk Can Genç bu akşam Trabzonspor formasıyla sahaya çıktı. Hatırlatma yapılan Faruk Genç kimdir, ve ne zaman öldü gibi meraklar sürerken Faruk Can Genç'in amcası kim ve kaç yaşında öldü? gibi aramalar sürüyor. Faruk Can Genç'in amcası ve vefat eden 5 kişi kim? İşte detaylar...

Faruk Can Genç'in amcası hangi kazada öldü ve kaç yaşında öldü? Amcası kim?

Trabzonspor'un 5 yıllık profesyonel sözleşme imzaladığı Faruk Can Genç, bordo-mavili sevda uğruna hayatını kaybeden ismini aldığı amcasının adını taşıdığı ve Trabzonspor ile sahaya çıkması gündeme düştü. İşte detaylar...

Amca Faruk Genç, 17 Nisan 1997 yılında Kocaelispor ile Trabzonspor arasında oynanan Türkiye Kupası finali maçı için taraftar grubunun içinde bulunduğu minibüsle İzmit'e gitti.

Karşılaşmanın ardından dönüşte Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde meydana gelen ve 5 taraftarın ölümüyle sonuçlanan kazada Faruk Genç, hayatını kaybetti.

Kazadan 3 yıl sonra vefat eden Faruk Genç'in kardeşi Ömer Genç'in bir erkek çocuğu dünyaya geldi.

Ömer Genç'in oğluna aile büyükleri tarafından hayatını kaybeden ağabeyinin ismi Faruk verildi. Faruk, küçük yaşlardan itibaren futbola ilgi duyarken aile hep çocuklarının Trabzonspor'da oynamasını hayal etti.

Senin için hazırladığımız haberler