Çankaya Teknik Direktörü Fatih Çardak: ''Zor Grupta Yer Alıyoruz''

Ali Bozkurt
03.01.2023 - 18:59 | Son Güncellenme: 03.01.2023 - 19:11

TFF 3. Lig ekiplerinden Güneş Holding Çankaya FK’nın teknik direktörü Fatih Çardak, kulüpte olan hedefleri ve gündeme dair açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Çankaya Teknik Direktörü Fatih Çardak: ''Zor Grupta Yer Alıyoruz''

Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR

TFF 3. Lig ekiplerinden Güneş Holding Çankaya FK’nın teknik direktörü Fatih Çardak, kulübün ve şahsi hedeflerine dair açıklamalarda bulundu. Çardak, gruplarının da zor olduğuna değindi. İşte Çardak'ın açıklamaları...

''Benim için güzel meydan okuma''

Bu sezon teknik direktörlüğe başladığı için heyecanlı olduğunu dile getiren Çardak, “Ben teknik direktörlüğe başlarken hayallerime ulaşabilmek için Osman Özköylü hocamla 13-14 sene çalışma fırsatı buldum. Bu sene başında da teknik adamlık için serüvenimi tamamladığımı ve artık yeni bir serüvene başlamam gerektiğini düşündüm. Bu benim için çok keyifli bir meydan okuma olacak. Çankaya FK’da güzel projeleri olan bir kulüp. Maruf Güneş başkanımız ve burada ki planlamaların hedefe ulaşabilmesi için elimizden gelen bütün çabayı sarf edeceğiz.” dedi.

''Zorlu grupta yer alıyoruz''

Gruplarının zor olduğunu söyleyen Çardak,  “Grubumuzda saygıyı hak eden, ciddi ekipler mevcut. Biz de kendi oyunumuza ve işimize odaklanarak bu ekipler arasından sıyrılıp, hedefe ulaşmak istiyoruz. İlk yarı yapılan organizasyonların üzerine daha farklı efektler ekleyerek çalışmalarımızı sürdürmeyi planlıyoruz.” dedi.

''Transferi tamamladık''

Kulübe gelecek olan oyuncular hakkında konuşan Çardak, 3 transfer yaparak eksik bölgelerinin tamamlandığını duyurdu. Çardak, “Kulüp olarak doğru planlamaya sahip bir yapımız var. Eksik bölgeler için de gerekli tespitlerimiz var, çok fazla transferle doldurmayı düşünmüyoruz. 3 bölgede eksiğimiz vardı, onları da hallettik zaten. Şuanlık bir transfer durumumuz yok.” dedi.

''Hayallerim ve hedeflerim çok yüksek''

Çankaya FK'nın teknik direktörü Fatih Çardak, hayalleri hakkında konuştu. Çardak, “Maruf Güneş başkanımız ve yönetimimiz önderliğinde Çankaya FK’nın 8-10 yıllık bir planlaması var. Bu planlamada Süper Lig’e yükselebilmek ve burada da kalıcı olabilmek var. Bunlar gerçekçi planlamalar, projeler. Tabii sadece kulüp yapısıyla değil, altyapı konusunda da yeni bir nefes olmak istiyoruz. İnşallah bizler de uzun yıllar bu projeyle birlikte başarıya ulaşabiliriz. Çünkü hayallerimiz, hedeflerimiz çok yüksek.” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler