Fatih Karagümrük, kaçan 3 puana üzülüyor

07.03.2021 - 16:40 | Son Güncellenme: 07.03.2021 - 16:44

Süper Lig'in 29. haftasında ağırladığı MKE Ankaragücü'ne 1-0 yenilen Fatih Karagümrük'ün teknik sorumlusu Atılay Canel, üzgün olduklarını söyledi.

Fatih Karagümrük, kaçan 3 puana üzülüyor

AJANSPSOR - HABER

Süper Lig'de 29. hafta maçında Fatih Karagümrük ile Ankaragücü karşı karşıya geldi. Oynanan maçta MKE Ankaragücü'ne 1-0 yenilen Fatih Karagümrük'ün teknik sorumlusu Atılay Canel, üzgün olduklarını söyledi.

Canel: "Hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık"

Canel, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Oyunun ilk yarısında 3 tane net gol pozisyonumuz vardı, atamayınca olmuyor. İkinci yarı başında yine yüzde yüz gol pozisyonumuz vardı. Rakip pozisyona girmeden golü buldu. Buna rağmen yine kaçırdığımız 2 pozisyonumuz daha vardı ama golü bulamadık. Kaybettiğimiz için üzgünüz." ifadelerini kullandı.

"Yerden kalkmadılar"

"Yere yatanlar maalesef yerden kalkmadılar." diyen Canel, "Bir yara aldık ama bunu en kısa zamanda telafi edip, daha üst sıralara yerleşmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

"Daha 13 maç var."

Avrupa kupalarına katılma hedefleri olduğunu vurgulayan Canel, "Bunu sezon başından beri söylüyoruz. Bu hedeften şaşmadık. Yolumuza devam etmek istiyoruz. Daha 13 maç var. Alabildiğimiz kadar puan toplayıp, hedefimize varmak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler