Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel: Bizim bir hedefimiz var

01.10.2021 - 23:40 | Son Güncellenme: 01.10.2021 - 23:45

Süper Lig'de Başakşehir'i 3-1 yenen Fatih Karagümrük'ün teknik sorumlusu Atılay Canel maçın ardından açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel: Bizim bir hedefimiz var

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 8. haftasında konuk ettiği Medipol Başakşehir'i 3-1 yenen VavaCars Fatih Karagümrük'ün teknik sorumlusu Atılay Canel, futbolcuların istekli ve coşkulu oyununun galibiyeti getirdiğini söyledi.

Farklı Sivasspor yenilgisini hatırlattı

Canel, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Geçen hafta deplasmanda Demir Grup Sivasspor'a 4-0 yenildiklerini hatırlatan kırmızı-siyahlı teknik adam şöyle konuştu:

Canel: Oyuncular istekli ve coşkulu olunca

"Geçen haftaki mağlubiyetten sonra bugün kazanmak güzel. Oyuncu arkadaşlarımı kutluyorum. İlk yarı boyunca oyunun bütün hakimiyeti bizdeydi. Oyuncularımız istekli ve coşkulu olunca, maçın şekli de çok farklı oluyor. İkinci yarı biraz düşer gibi olduk ama gidişatı istediğimiz gibi tuttuk. Buna rağmen 2 tane net pozisyonumuz var. Bizim bir hedefimiz var. Bu hedefe doğru her hafta üzerine koyarak ilerleyip, başarmak istiyoruz."

Karagümrük'ün hedefi Avrupa

Sezon sonu hedefleriyle ilgili görüşlerini aktaran Canel, "Hedefimiz, lige renk katmak ve Avrupa kupalarına katılmak." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler