Fatih Karagümrük'ün Bosnalı futbolcusundan Volkan Demirel'e övgü

22.12.2021 - 22:21 | Son Güncellenme: 22.12.2021 - 22:31

Süper Lig'in 18. haftasında 38. dakikadan itibaren sahada 9 kişiyle yer almasına rağmen Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Fatih Karagümrük'te futbolcular değerlendirmelerde bulundu

Fatih Karagümrük'ün Bosnalı futbolcusundan Volkan Demirel'e övgü

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 18. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Karşılaşma sonrası Fatih Karagümrüklü futbolcular açıklamalarda bulundu.

Fatih Karagümrük'ün defans pozisyonunda görev yapan Bosnalı futbolcusu Ervin Zukanović, şu ifadeleri kullandı:

"2 kişi eksik oynayıp bir puan aldığımız için mutluyuz"

"9 kişi kaldıktan sonra bizim için işler kolay olmadı ama bir şekilde maç içerisinde kaldık ve maçın sonuna kadar skoru tutmaya çalıştık. Elimizden geleni yapmaya çalıştık. 2 kişi eksik oynayıp bir puan aldığımız için mutluyuz. Ama maçın başından beri 11'e 11 oynansaydı kesinlikle 3 puan alabilirdik diye düşünüyoruz."

Hoca geldikten sonra ne değişti?

"Hocamız Türkiye'de çok bilinen bir isim, herkesin saygı duyduğu bir isim. Onun getirdiği pozitif bir hava var. Bugün de takım ruhu olarak sahaya sirayet etti. Bu mutlaka onun getirdiği pozitif atmosferin neticesinde olmuştur diye söyleyebilirim. Ümit ediyorum ki bu iyi performansları yapmaya devam ederiz."

Fatih Karagümrük takımında golü atan Sırp futbolcu Aleksandar Pešić ise şöyle konuştu:

 

Aleksandar Pešić: "Bir tane pozisyona girebilmiştik, onu da attık"

 

"Bir tane pozisyona girebilmiştik, onu da attık. Onun bunun ötesinde 2 kişi eksildikten sonra takımın ortaya koyduğu irade defansif anlamda bütün savunanlar hep beraber, ayrı parantezde kalecimize açmak gerekiyor. Ne varsa geleni tuttu. Neticesinde bu skor ortaya çıktı."

 

"1 puan aldığımız için mutluyuz"

 

"Karakter gösteren tüm takım arkadaşlarına krediyi açmam gerekiyor. Çünkü attığımız bütün gollerde her zaman takım halinde bir şeyleri hazırlayıp, getiriyoruz, atıyoruz. Ben atabiliyorsam takım halinde yaptığımız gayretlerinden kaynaklanıyor. Bugünün özelinde 1 puan aldığımız için, 2 kişi eksik kalarak 1 puan aldığımız için mutluyuz."

Fatih Karagümrük'ün İtalyan kalecisi Emiliano Viviano ise şu ifadeleri kullandı:

 

Emiliano Viviano: "Bugün bana biraz daha fazla iş düştü"

 

"2 kişi eksikken bu şekilde bitirmek zaten birçok şeyi açıklıyor. Elimden gelen her şeyi yapmaya çalıştım. Bugün bana biraz daha fazla iş düştü. Ama zaten bunun için buradayım. Kolay değil 2 kişi eksik oynamak maçın büyük bölümünü. O yüzden bu şekilde olduğu için mutluyuz. 2 kişi atılırken de o kırmızı kartlar ilki haklıydı herhalde, ikinciyi bilemiyorum. Herkesi tebrik ediyorum."

 

Volkan Demiral hakkında...

 

"Gerçekten bizim üzerimizde iyi bir etki yarattı Volkan hoca"

 

"Çok önemli bir isim olduğunu söyleyebilirim. Son 2 maç, 4 puan. Bugün de bu beraberlik bu şekilde gelmesi çok önemli. Volkan çok önemli bir isim çok da iyi şeyler getirdiğini düşünüyorum. Eski hocamızla çok yakın bir ilişkimiz vardı. Çok daha iyi yerlere götüreceğiz diye tahmin ediyorum. Gerçekten bizim üzerimizde iyi bir etki yarattı Volkan hoca."

Senin için hazırladığımız haberler