Fatih Kurucuk: "Balotelli ile biraz kapıştık"

Feride Kara
04.04.2022 - 23:03 | Son Güncellenme: 04.04.2022 - 23:12

Süper Lig'in 31. haftasında Hatayspor, Adana Demirspor ile sahasında 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından Saba Lobjanidze, Burak Öksüz ve Fatih Kurucuk konuştu

Fatih Kurucuk: "Balotelli ile biraz kapıştık"

Süper Lig 'in 31. hafta kapanış maçında Hatayspor ile Adana Demirspor, Yeni Hatay Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadele 0-0 sona ererken maçtan sonra Hataysporlu futbolcular Saba Lobjanidze, Burak Öksüz ve Fatih Kurucuk açıklama yaptı.

Balotelli ile biraz kapıştık

Fatih Kurucuk: Güzel maç olacağını maç başında belliydi. Bugün Adana Demirspor ile bizler çok pozisyonlara girdik. Sahada güzel mücadele vardı. Balotelli ile biraz kapıştık. Anlamadım ama biraz üstüme oynadı. Hatayspor'u olabildiğince iyi yerde bitirtmek istiyoruz.
 

İlgini Çekebilir
Akdeniz derbisinde bol pozisyon var, gol yok!
Habere Git

Bir puan bu maç için iyi

Burak Öksüz: Adana Demirspor arkaya çok iyi koşu yapan oyuncuları vardı. İlk yarı biraz pozisyon verdik ama ikinci yarı vermedik. 3 puan için çıktık ama 1 puanda bu maç için iyidir. Son kalan 7 maçta da hedeflerimizi sürdürmek istiyoruz.
 

 

Kendi performansımdan memnun değilim

Saba Lobjanidze: Çok iyi bir takıma karşı iyi mücadele ettik. Kendi performansımdan memnun değilim. Çok zorlu maç oldu. İki takımda 1 puanı hak etti.
 

Senin için hazırladığımız haberler