Fatih Özgökçen: ''Beşiktaş maçında stadımızı dolu olarak görmek istiyoruz.”

18.12.2021 - 23:14 | Son Güncellenme: 18.12.2021 - 23:16

Taraftarın bugünkü galibiyette çok büyük etkisi olduğunu söyleyen Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Beşiktaş ve Hatayspor maçlarında da galibiyeti hedeflediklerini ifade etti.

Fatih Özgökçen: ''Beşiktaş maçında stadımızı dolu olarak görmek istiyoruz.”

AJANSSPOR HABER

Konyaspor başkanı Fatih Özgökçen, Antalyaspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Taraftarın bugünkü galibiyette çok büyük etkisi olduğunu söyleyen Konyaspor başkanı Fatih Özgökçen, Beşiktaş ve Hatayspor maçlarında da galibiyeti hedeflediklerini ifade etti.

Taraftarın önemini bu maçta çok net olarak gördük


“Öncelikle taraftardan başlamak istiyorum. Bugün gerçekten çok coşkulu bir taraftar kitlesi vardı. Sayı olarak belki istediğimiz sayıya  ulaşamadık. Fakat coşku açısından 90 dakika booyunca destekleyen bir taraftar topluluğu vardı. Hedeflediğimiz sayıya da yakın zamanda ulaşacağımıza inanıyorum. Taraftarın önemini bu maçta çok net olarak gördük. Nitekim gol de uzatmalar da geldi. Bu da bizi son derece mutlu etti.”

Kalan maçlarda hedef galibiyet


“Hatay maçı gibi diğer maçlar da bizim için çok önemli. Hatayspor son iki senedir ligimize futbol açısından son derece olumlu yönde  katkı sağlıyor. Ligdeki konumu da bunun göstergesi. Hatay deplasmanından sonra Beşiktaşla karşılaşacağız. İnşallah bu iki maçı da galibiyetle tamamladığımız takdirde Konyaspor iyi bir yerde olucak. Artan bir periyot var. Sayı itibariyla devamlı artıyoruz. Konyaspor bugün ikinci ve güzel bir futbol oynuyor. 42 binlik stadımızın dolmasını her ortamda dile getiriyoruz. İnşallah Beşiktaş maçında en azından ilk yarının son maçında stadımızı dolu olarak görmek istiyoruz.”

Senin için hazırladığımız haberler