Fatih Portakal neden istifa etti?

24.08.2020 - 00:44 | Son Güncellenme: 24.08.2020 - 00:46

Son dakika haberleri... FOX TV Haber Spikeri Fatih Portakal istifa etti! Fatih Portakal için bir süredir 'Fatih Portakal neden haber sunmuyor, istifa mı etti?' aramaları yapılıyordu. Peki Fatih Portakal, Fox TV'den neden ayrıldı, neden istifa etti? İşte detaylar...

Fatih Portakal neden istifa etti?

Medyada flaş bir gelişme yaşandı.  FOX TV Haber Spikeri Fatih Portakal istifa etti! Peki Fatih Portakal neden istifa etti? Detayları haberimizde...

Sözcü gazetesinin haberine göre FOX’un Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk’ün, ünlü sunucuyu vazgeçirmek için ikna etmeye çalıştığı ancak başarılı olamadığı belirtildi.

"Artık yoruldum"

Fatih Portakal istifa sebebi olarak ‘yorulmasını’ gösterdi. Doğan Şentürk’e “Ben artık yoruldum. Kendimi tekrarlamaya başladım. Artık gazetecilik yapmayacağım emekli olmak istiyorum” dedi.

Emekliliğini açıklayacak

Fox TV yaptığı açıklamada Fatih Portakal ile yolların ayrıldığını duyurdu.

Fox TV'den yapılan açıklamada, "2010 yılından beri kanalımızda FOX Ana Haber bülteni sunuculuğu görevini büyük bir başarıyla yürüten ve FOX ekranlarından milyonlara ulaşarak Türk televizyon tarihine geçen rekor başarılarda önemli katkıları olan değerli ekip arkadaşımız Fatih Portakal, görevini bırakma kararı aldığını ve emekli olma isteğini kanal yönetimimize bildirmiştir.

Fatih Portakal görevi süresince FOX'un en önemli değerlerinden biri olmuştur. Aldığı karara saygı duymakla birlikte, çok sevdiğimiz bir çalışma arkadaşımıza veda ediyor olmaktan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İzleyicimize objektif ve doğru haber sunma politikası doğrultusunda; samimiyet, açık sözlülük ve cesaretle sunduğu haberler takdirle izlenmiştir. Bugüne kadarki tüm katkıları için kendisine teşekkür ediyor, yeni yaşamında mutluluklar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Fox TV’nin bu kararın ardından hızla yeni bir isim için harekete geçtiği ve bir isimle anlaşma da sağlandığı bildirildi. Bu hafta ortasına kadar yeni ismin de açıklanacağı belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler