Fatih Terim: 'Bu mücadele bizi şampiyon yapar'

14.02.2020 - 14:06 | Son Güncellenme: 14.02.2020 - 11:10

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kupada Alanyaspor'u 3-1 yendikleri maç sonrasında elenmelerine rağmen futbolcularına övgü dolu sözler söyledi.

Terim, "Kupadan elenmiş olabiliriz ama asıl hedefimizin lig şampiyonluğu olduğunu unutmayın… Bu mücadele bizi şampiyonluk yapar… Kalan haftalarda da aynı şekilde mücadele ederek mutlu sona ulaşalım" dedi.

 Ziraat Türkiye Kupası’nda 3-1 kazanmasına rağmen Alanyaspor’a elenen Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim'den oyuncuları geçer not aldı.

Karşılaşma sonrasında "Oyuncularımı ortaya koydukları karakterden dolayı tebrik ediyorum" diyen deneyimli teknik adam, futbolcularına yaptığı konuşmada da övgüler yağdırdı.

Habertürk'te yer alan habere göre takımının kazanma arzusu ve bu denli mücadelesini bu sezon belki de ilk kez gören Terim, "Kupadan elenmiş olabiliriz ama asıl hedefimizin lig şampiyonluğu olduğunu unutmayın… Sezona 3 kulvarda başladık ve elimizde şimdi sadece 1 tanesi kaldı. Bugün istediğimizi elde edemesek de son ana kadar savaşmanız beni son derece sevindirdi. Çünkü bu mücadele bizi şampiyonluk yapar… Kalan haftalarda da aynı şekilde mücadele ederek mutlu sona ulaşalım" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler