Fatih Terim hastaneye kaldırıldı! Galatasaray Kulübü'nden açıklama geldi

İsa Kethüda
07.12.2021 - 17:41 | Son Güncellenme: 07.12.2021 - 21:18

Son dakika Galatasaray haberleri. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, bel fıtığı sebebiyle hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Fatih Terim hastaneye kaldırıldı! Galatasaray Kulübü'nden açıklama geldi

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim hastaneye kaldırıldı.

Bel fıtığı

A Spor'da yer alan habere göre; sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim'in, bel fıtığı sebebiyle hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındığı öğrenildi. 

Galatasaray'dan açıklama geldi

Fatih Terim'in hastaneye kaldırılması sonrası Galatasaray Kulübü'nden açıklama geldi.

Sarı-kırmızılı kulüpten Fatih Terim'in son durumuyla ilgili şu ifadeler kullanıldı:

 

"Teknik Direktörümüz Sayın Fatih Terim, son üç gündür mide bağırsak sistemi ile ilgili yaşadığı sorun nedeniyle dün akşamüstü hastaneye sevk edildi.

Sponsor hastanelerimizden Liv Hospital’ın Vadi İstanbul şubesinde son 24 saat içinde çeşitli kontroller ve testler uygulanan teknik direktörümüz, bugün doktorlardan aldığı iki saatlik özel izinle takımın başında antrenmana çıktı.

Antrenmanın ardından tekrar hastanede müşahede altına alınan ve durumu hassasiyetle takip edilen Fatih Terim hakkında verilecek tıbbi karar, sağlık durumunda yaşanacak ilerlemeye bağlı olarak netlik kazanacak.

Sağlık durumu gelişmeler oldukça kamuoyuyla paylaşılacak olan teknik direktörümüz Sayın Fatih Terim’e geçmiş olsun diyor, kendisinin en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde görevinin başında olmasını diliyoruz."

Fatih Terim evine geçti

Mide bağırsak sistemiyle alakalı hastanede tedavi altına alınan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in evine geçtiği ve yarın sabah durumu hakkında gerekli istişareler yapıldıktan sonra karar verileceği belirtildi.


Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in mide bağırsak sistemiyle ilgili yaşadığı sorun nedeniyle hastaneye sevk edilmişti. Terim’in hastaneden evine geçtiği, durumunun hakkında yarın sabah gerekli istişareler yapıldıktan sonra karar verileceği ifade edildi.


Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma için yarın Roma'ya gidecek.

Senin için hazırladığımız haberler