Fatih Terim: "İyi ki hayatımda Galatasaray var"

17.09.2020 - 21:21 | Son Güncellenme: 17.09.2020 - 21:27

Son dakika haberleri... UEFA Avrupa Ligi'nde Neftçi Bakü - Galatasaray maçının ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim değerlendirmeler yaptı. İşte Fatih Terim'in sözleri...

Fatih Terim: "İyi ki hayatımda Galatasaray var"

UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçında Galatasaray, Neftçi Bakü'yü 3-1 mağlup etti. Maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim değerlendirmelerde bulundu.

"Değişikliklere ihtiyacımız vardı"

İstanbul'a döner dönmez pazar günkü Süper Lig maçı için çalışmalara başlayacaklarını söyleyen Terim, "Bugün mesele turu geçip evimize gitmekti. Oyuncu değişiklikleri hayatımızda olacak. Maç yeni bitti. Sabaha karşı İstanbul'a varacağız. Sabah antrenman yapıp pazar günü maça çıkacağız. Bu değişikliklere ihtiyacımız vardı." dedi.

"Başka netice olsa..."

Neftçi Bakü'yü mücadelesinden dolayı tebrik eden Fatih Terim, "Neftçi bize yüksek tempoda cevap verdi. Kutluyorum onları. Başarılar diliyorum. Bizim onlardan daha iyi olmamız kadar doğal bir şey yok. Bugün burada başka bir netice olsa sürpriz olurdu. Karşımızda iyi ve ciddi bir takım vardı. Neftçi'nin komandolarına başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

"İyi ki hayatımda Galatasaray var"

Teknik direktörlük akriyerinde 500. maçına çıkan tecrübeli teknik adam, "Kardeş Azerbaycan'dan kardeşçe ayrılıyoruz. Herkese çok teşekkür ediyorum. Onlar bizim kardeşimiz. Her şey için de teşekkür ederiz. Bugün teknik direktör olarak 500. maçım. Ne kadar gururlu olduğumu anlatamam. İyi ki hayatımda Galatasaray var. Avrupa'da da 100. galibiyet. İkisi de bir araya gelmiş." şeklinde konuştu.

"Birlikte oynama kültürü çok önemli"

Oynama kültürüne özellikle vurgu yapan Fatih Terim, "1-0 devam ettirsek böyle olmayabilirdi. Bizim bu uzun yolda birlikte oynama kültürünü kazanmak öncelikli amacımız. Bu bizim için çok önemli. Herkesin bu kültürü öğrenmesi uzun vadede başarımızda rol oynayacak. Goller de uykudan uyandırabilir bizi. Oynama kültürünü beraberce geliştirmemiz ve sürdürmemiz lazım." dedi.

"Dikkat etmemiz gerekecek"

Bir üst turda eşleştikleri Hajduk Split takımı hakkında da konuşan Terim, "HNK Hajduk Split maçının ilk yarısını otelde izledim. HNK Hajduk Split rakibimiz oldu. HNK Hajduk Split çok önemli ve tarihi bir kulüp. Dikkat etmemiz gerekecek. Artık kendi seyirci avantajımız var da diyemeyeceğiz. İstanbul'a döner dönmez teknik ekibimizle birlikte analiz yapacağız. İlk amacımız turlara kalmak. Hepinize şahsıma, takımıma ve ülkemize gösterdiğiniz misafirperverlikten dolayı teşekkür ederim. Allah razı olsun, görüşmek üzere." diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler