Fatih Terim: Zorbay Hoca'ya takıldık yine

İsa Kethüda
24.04.2021 - 23:00 | Son Güncellenme: 24.04.2021 - 23:12

Galatasaray'ın deplasmanda Antalyaspor'u 1-0 mağlup ettiği maç sonrası teknik direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Fatih Terim: Zorbay Hoca'ya takıldık yine

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 37. hafta mücadelesinde Galatasaray'ın deplasmanda Antalyaspor'u 1-0 mağlup ettiği maç sonrası teknik direktör Fatih Terim konuştu.

"Oynatmadık ve buna burada çok çalıştık"

Oyunun istedikleri gibi gittiğini belirten Terim, "Oyunun başının  itibaren planladıklarımızı sonuna kadar yapabildik. Oynatmadık ve buna burada çok çalıştık. İleride pres ile onlara hiçbir şans tanımadık. Dominant bir oyun oynadık. Çok adamla, doğru yerde doğru zamanda 3. bölgede doğru pozisyonlar aldık. Böyle bir takım karşı şutlar, oyunu domine etmek, kafa şutları, 18 dışından şutlar… Boffin’i geçemedik ama oyun olarak doyurucu bir oyun. 

Ümit veren oyun

Golü ne kadar erken bulursanız rakibinizi o kadar değişik bir oyun oynamaya zorlarsınız. Burada özellikle Marcao’yu ileri çıkmada çok kullandık. Gedson ve Emre Akbaba’nın gelmesine gerek kalmadı. Donk’un da gelmesini isterdim biraz. Ömer’in de sprinter bir hali vardı. Halil bu kadar pozisyona girip gol atmamaya çok üzüldü ama sırtı dönüp pozisyon alıp bu kadar becerili olabilen çok az oyuncu vardır. Galatasaray buradan 3 puanla ayrıldı ama istatistik olarak ümit veren bir oyun oynadı. Bu kadroyu garipsemiş olabililer ama çok iyi iş yaptı bu kadro. 

Zorbay Hoca'ya takıldık

Emre Kılıç’ı ters ayaklı olarak kullanmak istedik ve iyi oldu. 9 numara eksikti ve Mohamed’i koyduk golü attı.  Alanya'da Zorbay Hoca'ya takılmıştık. Burada da VAR'da kendisi vardı yine ona takıldık. Podolski'nin ilk sarı kartı sanıyorum kırmızı karttı. 3 günde bir oynuyoruz artık hata kabul etmiyor. Galatasaray finalleri her zaman becermiştir. Yarışın içinde varız. Sezon sonuna kadar gideceğiz.

"Çok eksiğiz"

Elimizde ne imkan varsa doğru dürüst bir şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Mostafa birkaç maçı kaçırdı. Önemli maçlarda olsa belki olay başka şekilde olurdu. Çok eksiğiz. Karagümrük maçında sarı kart, neredeyse faul bile değil ama hala oynamıyor. Burada da bugün başka bir ikili vardı. Bunların yüzünden çok eksiğiz. Ben uzun zaman önce Galatasaray’a kolay dokunuluyor demiştim, herhalde dediğim tam anlaşılmamış" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler