Fatih Terim'den Ali Koç'a yanıt

27.07.2019 - 18:08 | Son Güncellenme: 27.07.2019 - 18:38

Fatih Terim'den Ali Koç'a yanıt

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Ali Koç'un Divan Kurulu'nda yaptığı açıklamalara sosyal medya üzerinden cevap verdi.

Fatih Terim, "Biz yola çıktığımızdan beri elinden geleni ardına koymayan eksik olmadı çok şükür! Aramızda hala anlamayanlar varmış... O zaman bir kez daha" diyerek daha önce yaptığı açıklamaları paylaştı.

Terim açıklamasında, "Biz adı geçenlerin pek çoğu ile rakip bile değiliz. Aynı şeyleri hiç yaşamadık. Aynı yolları yürümedik. Aynı yollardan geçmedik. Benzer başarılarımızda yok. Üstüne üstlük rütbemizde farklı. Hak yiyip gak diyenlere, gecemizi gündüzümüze karıştırıp, inancımızı daha çok arttıranlara tekrar geçmiş olsun. Şu an içinde bulundukları durum zaten çok acı. O yüzden ben daha çok konuşup acıyı arttırmak istemiyorum. Allah herkese önce vicdan rahatlığı sonra huzur versin." demişti.

Ali Koç ne demişti?

Ali Koç, Fener Ol kampanyası ile ilgili daha önce görüşlerini dile getiren Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'e isim vermeden eleştiride bulundu.

Koç, konu hakkında şunları kaydetti:

"Rakiplerimizden birinin başkanının kampanyamıza dil uzatması, kendi takımının hocasını göstererek kinayeli ve yakışıksız konuşmasını üzülerek izledik. O seviyeye düşmeyeceğiz. Biz tenhada da kalabalıkta da aynı konuşan insanlarız. Kendi hocasına verilen tazminatla ilgili söyleyeceklerimiz henüz bitmedi. Sistemin ne kadar kokuşmuş olduğunu, insanların kayrıldığında kaynakların nasıl heba edildiğini daha iyi anlayacaksınız. Bu durumun mahkemeye bile gitmemesi söz konusuydu. Detaylarını yönetim kurulu üyemiz Alper Bey yakın zamanda basına aktaracak. İnşallah rakiplerimiz de bir gün bizler gibi bir kampanya etrafında kenetlenebilir."

Senin için hazırladığımız haberler