Fatih Terim'den Başkan Cengiz'e: Bam bam bam!!!

İsa Kethüda
17.04.2021 - 18:36 | Son Güncellenme: 17.04.2021 - 21:43

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Mustafa Cengiz'in yapmış olduğu açıklamalara Göztepe maçı öncesi yanıt verdi. İşte detaylar.

Fatih Terim'den Başkan Cengiz'e: Bam bam bam!!!

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Göztepe maçı öncesi yaptığı açıklamada futbolculara 'Şeref ve haysiyetlerini hatırlasınlar" diyen Başkan Mustafa Cengiz'e isim vermeden çok sert şekilde yüklendi.

"Göztepe son haftaların formda ekibi"

Göztepe'nin formda bir takım olduğu ile sözlerine başlayan Terim, "Bir defa bu güzel stadı kazandıranlara teşekkür etmek lazım. Burada toprak sahada ben Göztepe ile antrenman yapmıştım, şimdi harika bir stad olmuş. Gürsel Abi’nin adını taşıyan bu stad hayırlı olsun. Göztepe son haftaların formda ekibi. Ayrıca federasyonda, milli takımlarda beraber çalıştığım ve çok sevdiğim değerli bir hocaları var, Ünal Kardeşim… Göztepe ile uyum içerisinde devam ediyor.

"Matematiksel olarak devam ediyorsa ümit var demektir"

Biz tabii son maçları pek iyi geçmiyoruz. Galatasaray bazı şampiyonlukları ya da birçok başarılarına baktığımızda sahaya karakterini koyan ya da vazgeçmeyen bir Galatasaray var. Öyle olmasını umut ediyorum. Bugün de öyle bir reaksiyon bekliyorum oyuncularımdan. 

Hepimiz için kötü bir hafta geçti. Puan kayıplarından hepimiz üzgünüz. Ancak demin de söyledim, Galatasaray böyle durumlarda reaksiyon gösterir, vazgeçmez ve sahaya karakterini koyar. Matematiksel olarak devam ediyorsa ümit var demektir. 

"Galatasaray’a kimse kendi adına veya kendi istediği gibi dokunamaz"

Bazı konuları herkesin merak ettiğini biliyorum. Galatasaray şampiyon olabilir, kazanabilir kaybedebilir ama Galatasaray irtifa kaybedemez ve itibarının zedelenmesine müsade edemez. Galatasaray kendi hakkında dışarıda kolayca dedikodu yapılmasına, o duruma düşmez. Diyeceğim o dur ki Galatasaray’a kimse kendi adına veya kendi istediği gibi dokunamaz. Bunlar bizim için önemli şeylerdir.

"Hareket halindeki trene yoldan binmedim"

Kendimi herhangi sıradan bir antrenör gibi görmüyorum. Milyonlarca Galtasaraylının da böyle düşündüğüne inanıyorum ve hissediyorum. 7446 benim sicil numaram. 50 seneye varan bir Galatasaraylıyım. Galatasaray divan kurulu üyesiyim. Hareket halindeki trene yoldan binmedim. Ortasından seyrettiğim bir film hakkında yorum yapmıyorum. Futbolla ilgili yorumlar yapıyorum. Galatasaray’a da Galatasaray’ın değerlerine de ve sahada emeğini veren, formasını ıslatan ve Galatasaray'ı temsil eden herkese de kimse dokunamaz. Kolay kolay da dokunamaz. Ve de inanıyorum ki aynı zamanda Galatasaraylılar da buna müsade etmez" diyerek sözlerini tamamladı. 

Bir ABD'ye gidiyor, bir Bodrum'a"

Bilindiği üzere Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in Donk için, "Ryan Donk'un seks partilerinden bıktık", Fatih Terim için ise "Bir ABD'ye gidiyor, bir Bodrum'a" şeklinde bir çıkış yaptığı iddia edildi.

Senin için hazırladığımız haberler