Fatih Terim'den çevirmene övgüler

Ali Bozkurt
08.12.2021 - 21:57 | Son Güncellenme: 08.12.2021 - 22:08

Fatih Terim, Lazio karşılaşması öncesi basın toplantısı düzenledi. Gece çevirmen kadın damgasını vurdu. Çevirmenin adı nedir, Fatih Terim'in açıklamasındaki çevirmen kim gibi meraklar sürüyor. İşte detaylar...

Fatih Terim'den çevirmene övgüler

Fatih Terim, Lazio karşılaşması öncesi basın toplantısı düzenledi. Fatih Terim ile birlikte basın toplantısına tecrübeli kaleci Fernando Muslera katıldı. Fatih Terim, basın toplantısının sonunda çevirmene övgüler yağdırırken; İtalyanca konuşmalarda yaptı.

Fatih Terim basın toplantısı sonunda çevirmene, ''İsim olarakta paylaşalım sonra sizi Vallahi bravo eksiksiz,kolay bir şey değil.'' diye övgüler yağdırdı. Çevirmen ise ''Çok teşekkür ederim hocam mahçup ediyorsunuz.'' cevabını verdi. Terim daha sonra çevirmene ''Burada mı yaşıyorsunuz'' diye soru sordu. Çevirmen, İtalya'da yaşadığını söyledi.

Basın toplantısına katılan basın mensupları daha sonra Fatih Terim ile Çevirmenin fotoğrafını çekmek istedi. İkili yan yana gelerek basın mensuplarına poz verdiler. Çevirmen hakkında bir bilgi bulunmamaktadır. Çevirmenin ismi henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı zaman haberimiz güncellenecekir.

Senin için hazırladığımız haberler