Fatih Terim'den flaş sözler: "Formayı almak istemiyorlar"

04.12.2019 - 22:45 | Son Güncellenme: 04.12.2019 - 22:45

Fatih Terim'den flaş sözler: "Formayı almak istemiyorlar"

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Tuzlaspor, deplasmanda Galatasaray'ı 2-0 mağlup etmeyi başardı. Maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim değerlendirmelerde bulundu.

Terim'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Tuzlaspor'un çok iyi oynadığını ve bizim mağlubiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Özeti bu. Kendileri sahaya çıktıkları zaman bu formayı vermemeliler. Alma niyetinde olmadıklarını gösterdiler. Daha iyi bir performans beklerdi.

Bu kadar gol kaçırdık, böyle oynadık diyecek bir durum yok. Bakalım ikinci maçta ne olacak? Avantajlılar tabii ki. Bugünün esas konusu şans verdiğim oyuncuların parmağını gözüme sokmasını isterdim. Maalesef... Bana göre sahanın en iyilerinden biri de Emin'di. Diğerleri 90 dakika bitsin diye bekledi.

Söylenecek en önemli şey bugün için Tuzlaspor'u tebrik etmek. Çok kötü bir oyun oynadık. Keşke oyuncularım şanslarını değerlendirselerdi. Özellikle 5-6 kişi. Galatasaray Tuzlaspor veya başka bir takıma mağlup olmuşsa bunun bahanesi olmaz. Forma verdiğim oyuncuların üstünden formalarını çıkarmamalarını istersim. Oyunun en iyisi bana göre en genç olan Emin. 16 yaşında da kolay değil.

Çok pozisyon da bulmadık. En önemli fark sahada neredeyse 'Hocam bu formayı niye verdin' diyecek oyuncular.

Senin için hazırladığımız haberler