Galatasaray'da forvete 2 aday: Teemu Pukki ve Ben Brereton Diaz

Salim Manav
14.11.2021 - 09:36 | Son Güncellenme: 15.11.2021 - 01:00

Galatasaray'da son dakika transfer haberi: Cimbom forvet transfer için düğmeye bastı. Aslan listesine Teemu Pukki ve Ben Brereton Diaz'ı ekledi. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'da forvete 2 aday: Teemu Pukki ve Ben Brereton Diaz

Mbaye Diagne ve Mostafa Mohamed’i satmayı planlayan Galatasaray'da forvet için listesinde ilk sırada Norwich’ten Teemu Pukki var. Ayrıca scout ekibi de Blakburn’de parlayan Ben Brereton Diaz’ı teknik direktör Fatih Terim’in önüne getirdi.

İlk sırada Teemu Pukki var

Fotomaç'ın haberine göre; devre arasında en az bir takviye yapmak isteyen Cimbom'da teknik direktör Fatih Terim'in listesinin ilk sırasında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Norwich City forması giyen Teemu Pukki var. Norwich'in başına geçmesi beklenen Frank Lampard'ın Finli forveti göndermeyi planladığı belirtiliyor.

Terim, Ben Brereton Diaz'ı izledi

Champiosnhip takımlarından Blackburn'da 17 maçta 13 gol ve 1 asistle oynayan Ben Brereton Diaz'ın gözlemci raporları tecrübeli teknik adama sunuldu. Terim ayrıca önceki gece Şili'nin Paraguay'ı deplasmanda 1-0 yendiği Dünya Kupası grup eleme maçını TV'den izledi. 22 yaşındaki oyuncunun ciddi bir potansiyeli olduğuna karar veren Fatih Terim, forvet listesine Şilili forveti de yazdı.

Senin için hazırladığımız haberler