Fatih Terim'den kadroya Başakşehir ayarı!

20.09.2020 - 19:16 | Son Güncellenme: 20.09.2020 - 19:17

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Neftçi maçına göre 4 değişiklik yaptı. Ancak; ligde ise geçen hafta kazanan kadroyu bozmadı. İşte detaylar...

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Başakşehir ile oynanan karşılaşmada geçen hafta ligde oynanan Gaziantep FK maçına göre değişiklik yapmadı. Kazanan kadroyu bozmayan Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi'ndeki maça ise farklı bir kadro ile çıkmıştı.

Bakü maçına göre 4 isim değişti

Galatasaray, Neftçi Bakü maçına göre ise Başakşehir maçında 4 değişiklik yaptı. O maçın 11’indeki Linnes, Ömer, Babel ve Diagne’nin yerine Elabdellaoui, Feghouli, Arda ve Falcao görevlendirildi. Ayrıca yeni transfer Oghenekaro Etebo ilk kez 21 kişilik kadroda yer aldı.

Galatasaray'ın 11'i

Sarı-kırmızılılar karşılaşmaya Fatih Öztürk, Omar Elabdellaoui, Christian Luyindama, Marcao, Marcelo Saracchi, Taylan Antalyalı, Younes Belhanda, Sofiane Feghouli, Emre Kılınç, Arda Turan ve Radamel Falcao 11’i ile çıktı. Yedeklerde ise Okan Kocuk, Şener Özbayraklı, Ryan Babel, Etebo, Martin Linnes, Ryan Donk, Ömer Bayram, Jimmy Durmaz, Ali Yavuz Kol ve Mbaye Diagne bekledi.

Senin için hazırladığımız haberler