Fatih Terim'den Mustafa Cengiz'e yanıt: Üzüntü ile haberdar oldum

İsa Kethüda
22.05.2021 - 19:10 | Son Güncellenme: 22.05.2021 - 21:58

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Başkan Mustafa Cengiz'in açıklamalarına sosyal medya hesabından yanıt verdi. İşte detaylar.

Fatih Terim'den Mustafa Cengiz'e yanıt: Üzüntü ile haberdar oldum

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Başkan Mustafa Cengiz'in asözlerine sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yanıt verdi. 

Üzüntü ile takip ettim

Mustafa Cengiz'in açıklamalarını her Galatasaraylı gibi kendisinin de üzüntü ile takip ettiğini belirterek sözlerine başlayan Terim, "Galatasaray Spor Kulübü Başkanı'nın Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadı'nda düzenlediği talihsiz basın toplantısından milyonlarca Galatasaraylı gibi ben de üzüntü ile haberdar oldum.

Tarafıma ve oyuncularıma yöneltilen ithamlar...

Artık rutin bir hal alan ve zaman zaman kapalı kapılar ardında küçük gruplar özelinde, zaman zaman ise kamuoyu önünde açık şekilde tarafıma, çalışma arkadaşlarıma ve oyuncularıma yöneltilen ithamlara vereceğim cevapların ne yönde olacağına ilişkin oluşan merakın farkındayım. 

Yapabileceğim tek şey acil şifalar dilemek

Ancak, mevcut başkan hakkında şu an için yapabileceğim tek şey kendisine acil şifalar dilemek olacaktır.
Saygılarımla Fatih Terim" dedi. 

Ne olmuştu?

Bilindiği üzere Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, düzenlediği basın toplantısında Fatih Terim ile yola devam etmeyeceğini açıklamıştı.

Cengiz, "Benim görev sürem doluyor. Fakat; medeni kanun hükmünde, hele devletin uzattığı dönemde, yönetimde 1 kişi bile kalsa yönetim devam ediyor. Kayyum atanmıyor. Birilerinin hayaliydi. Mahkemelere gittiler. Ben Fatih Terim ile devam etmeyi düşünmüyorum" ifadelerini kullanmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler