F.Bahçe Pelkas, Alioski ve Berisha İle Yollarını Ayırdığını Açıkladı

02.07.2023 - 13:11 | Son Güncellenme: 02.07.2023 - 13:23

Son dakika haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, Dimitris Pelkas, Ezgjan Alioski ve Mergim Berisha ile yollarını ayırdığını açıkladı. Detaylar.

F.Bahçe Pelkas, Alioski ve Berisha İle Yollarını Ayırdığını Açıkladı

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Dimitris Pelkas, Ezgjan Alioski ve Mergim Berisha ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Pelkas, Alioski ve Berisha ile yollar ayrıldı

Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularımızdan Dimitris Pelkas, Ezgjan Alioski ve Mergim Berisha ile yollarımız ayrılmıştır.

Augsburg, Berisha'nın opsiyonunu kullandı

Augsburg Kulübü’nün satın alma opsiyonunu kullanarak transfer ettiği Mergim Berisha’ya, sözleşmeleri sona ererek takımımızdan ayrılan Dimitris Pelkas ve Ezgjan Alioski’ye katkıları için teşekkür ediyor; kariyerlerinin geri kalanında başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi. 

İlgini Çekebilir
Arda'nın F.Bahçe'deki geleceği belli oluyor! İşte kararını vereceği tarih...
Habere Git

Berisha'nın bonservisi 4.5 milyon Euro

Öte yandan Fenerbahçe, Mergim Berisha için Alman kulübü Augsburg'dan satın alma opsiyonu bedeli olarak 4.5 milyon Euro alacak.

25 yaşındaki Alman forvet geçen sezon forma giydiği 24 karşılaşmada 10 gol ve 8 asist kaydederken, gösterdiği başarılı performansla Alman Milli Takımı'na da seçilmişti.

Berisha'nın Fenerbahçe performansı

Fenerbahçe ile ise 32 karşılaşmada görev alan Berisha, 8 gol ve 3 aisstlik performans sergiledi. Golcü oyuncu, 2 Eylül 2021 tarihinde RB Salzburg'dan 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilmişti.

İlgini Çekebilir
İsmail Kartal raporu yönetime sundu! İşte gönderilecekler listesi
Habere Git

Pelkas'ın Fenerbahçe kariyeri

Geçen sezon Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'ye kiralanan Dimitrios Pelkas, çıktığı 26 karşılaşmada 2 gol ve 1 asist kaydetti. Yunan oyuncu Fenerbahçe'de görev aldığı 67 karşılaşmada ise 13 gol ve 8 asist yapma başarısı gösterdi.

29 yaşındaki orta saha oyuncusu 5 Ekim 2022 tarihinde PAOK'tan 2.2 milyon Euro'ya transfer olmuştu.

Alioski kulübüne geri döndü

Sarı-lacivertli ekibe geçen sezon Al-Ahli kulübünden kiralık olarak katılan Ezgjan Alioski de, takımdan ayrılan bir başka oyuncu oldu. Kuzey Makedonyalı oyuncu süre aldığı 26 karşılaşmada 1 gol ve 2 asist ile oynayarak kulübüne geri döndü.

İlgini Çekebilir
Icardi'nin G.Saray'dan istediği ücret belli oldu!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler