Fenerbahçe, Musa Barrow'un Peşinde | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
05.08.2023 - 17:01 | Son Güncellenme: 05.08.2023 - 17:18

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, İtalya Ligi'nde Bologna forması giyen sol kanat oyuncusu Musa Barrow ile ilgileniyor... Detaylar.

Fenerbahçe, Musa Barrow'un Peşinde | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu'nda 10 Ağustos Perşembe günü sahasında Slovenya'nın Maribor takımı ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam ediyor.

Sebastian Szymanski, Rodrigo Becão, Mert Müldür, Bartuğ Elmaz, Ryan Kent, Miha Zajc, Alexander Djiku, Dusan Tadic, Edin Dzeko ve Umut Nayir ile sözleşme imzalayan sarı-lacivertli takım, rotasını İtalya'ya çevirdi.

Fenerbahçe, Musa Barrow ile ilgileniyor

Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Bologna'da forma giyen sol kanat oyuncusu Musa Barrow ile ilgileniyor.

İlgini Çekebilir
Norwich City'de Milot Rashica gelişmesi!
Habere Git

"Barrow'un başka bir yerde kendini gösterme zamanı gelmiştir"

Konuyla ilgili Bologna Teknik Direktörü Thiago Motta, "Barrow potansiyeli olan bir oyuncu, ancak uzun yıllardır Bologna'da ve belki de başka bir yerde kendini gösterme zamanı gelmiştir. Çünkü değişikliğe ihtiyacımız var" dedi. 

Kanarya'nın yıldız oyuncu için 7 milyon Euro'luk teklif yaptığı iddia edilmişti.

Geçen sezonki performansı

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 24 yaşındaki Gambiyalı oyuncu, geçen sezon forma giydiği 35 karşılaşmada 3 gol ve 8 asist kaydetti.

Musa Barrow kimdir?

2021 yılında Atalanta'dan 14.3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Musa Barrow, futbola Hawks FC altyapısında başladı ve 2017 yılında Atalanta altyapısına geçiş yaptı. Başarılı oyuncu 2018 yılında ise A Takıma kadar yükseldi.

İlgini Çekebilir
UEFA inceleme başlattı; Beşiktaş'a büyük ceza...
Habere Git

Transfermarkt verilerine göre Gambiyalı sol kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 11 milyon Euro. Gambiya Milli Takımı'nın da formasını terleten başarılı oyuncu, söz konusu görev aldığı 30 maçta 5 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. 

Senin için hazırladığımız haberler