İşte THY EuroLeague'de Play-off'u Garantileyen Fenerbahçe'nin Olası Rakipleri...

13.04.2023 - 23:46 | Son Güncellenme: 14.04.2023 - 00:30

EuroLeague'de Baskonia'nın Olmypiakos karşısında aldığı mağlubiyet ile son 8'e kalmayı garantileyen Fenerbahçe Beko'nun sıralaması yarın akşam oynanacak maçlar ile belli olacak.

İşte THY EuroLeague'de Play-off'u Garantileyen Fenerbahçe'nin Olası Rakipleri...

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'de bu akşam oynanan karşılaşmada Kızılyıldız'a 91-89 mağlup olan Fenerbahçe Beko, Olympiakos'un Cazoo Baskonia'yı 86-78 mağlup etmesinin ardından play-off'a kalmayı garantiledi. İşte Fenerbahçe için olası sıralama ve eşleşmeler...

En iyi ihtimal 6.'lık

Fenerbahçe yarın akşam oynanacak karşılaşmalarda Panathinaikos deplasmanda Partizan'ı, Bayern Münih ise evinde Zalgiris Kaunas'ı mağlup ederse sezonu 6. bitirip şu anki puan tabloya göre 3. Barcelona ile eşleşecek. Eğer Barcelona yarın oynanacak karşılaşmada evinde Valencia'yı mağlup ederse 6.'nın rakibi Real Madrid olacak.

7.'lik için iki olasılık var

Fenerbahçe yarının sınunda oluşabilecek iki olasılıkta 7.'lik koltuğuna oturacak. Partizan veya Zalgiris Kaunas'tan biri yarın oynanacak karşılaşmalarını kaybederse Fenerbahçe 7.lik koltuğuna oturup ligi 2. bitirecek takım ile eşleşecek.

Fenerbahçe en kötü ihtimalle son sıradan eşleşecek

Fenerbahçe için en kötü olasılık ise rakipleri Partizan ve Zalgiris Kaunas'ın alacağı galibiyetler olarak ön plana çıkıyor. İki takım da kazandığı senaryoda Partiza 6.'lığı alırken, Zalgiris ve Fenerbahçe 19'ar galibiyet ile ikili averaja gidecek ve Litvanya ekibi 7. sıraya yükselecek. Sekizinci olması durumunda Sarı-Lacivertliler normal sezonu lider tamamlayan Olympiakos ile eşleşecek.

Normal sezonda Fenerbahçe'nin Zalgiris Kaunas ile oynadığı maçlar:

17. Hafta Zalgiris Kaunas 86-66 Fenerbahçe Beko

30. Hafta Fenerbahe Beko 87-79 Zalgiris Kaunas

İşte yarın oynanacak maçlar:

Anadolu Efes-Monaco 20.30

Barcelona-Valencia 21.30

Bayern Münih-Zalgiris Kaunas 21.30

Partizan-Panathinaikos 21.30

Play-off 25 Nisan'da başlıyor

Yarın akşam oynanacak maçların ardından EuroLeague'deki tüm play-off eşleşmeleri belli olacak. Karşılaşmalar 25 Nisan-10 Mayıs arası oynanacak ve Final Four'a katılacak ekipler belli olacak.

Senin için hazırladığımız haberler