Beşiktaş ve Fenerbahçe 2'şer puan kaybetti! İşte ligde son puan durumu...

23.01.2022 - 02:58 | Son Güncellenme: 24.01.2022 - 08:45

Ligde geçtiğimiz haftayı galibiyetle geçen Beşiktaş ve Fenerbahçe dün oynadıkları 23. hafta maçlarında ise rakipleriyle deplasmanda 1-1 berabere kaldı. İşte Süper Lig'de son puan durumu...

Beşiktaş ve Fenerbahçe 2'şer puan kaybetti! İşte ligde son puan durumu...

Beşiktaş 2 hafta sonra puan kaybetti

Beşiktaş, Yeni Malatyaspor'un Gaziantep FK ile oynadığı karşılaşması ertelendiği için cuma gününden cumartesiye alınan maçta Beşiktaş deplasmanda Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Gaziantep FK ve Karagümrük maçlarını üst üste 1-0'lık skorla kazanan siyah beyazlılar Yeni Malatyaspor karşısında da 1-0 öne geçese de bu üstünlüğünü korumayı başaramadı. Kartal böylece son 4 maçında ikinci beraberliğini almış oldu.

Fenerbahçe hem iki puan hem 2 yıldızını kaybetti

İsmail kartal yönetimindeki ilk galibiyetini geçtiğimiz hata sahasında oynadığı Altay maçıyla elde eden Fenerbahçe, Sivas deplasmanında Miha Zajc'in golüyle öne geçse de rakibinin golüne engel olamadı ve sahadan 1 puanla ayrıldı.

 

Sarı lacivertliler 2 puanın yanı sıra karşılaşmada sakatlanarak sahayı terk etmek zorunda kalan Filip Novak ve Serdar Aziz'i de kaybetti. İSmail Kartal yaptığı açıklamada Novak'ın sakatlığının ciddi olduğunu söyledi.

Başakşehir'in düşüşü sürüyor

Emre Belözoğlu'nun takımın başına gelmesiyle art arda aldığı iyi sonuçlarla ilk yarıyı 3. sırada tamamlayan Başakşehir'in ikinci yarıdaki düşüşü sürüyor. Ligdeki son 3 maçında 2 beraberlik ve 1 yenilgi alan turuncu lacivertliler sahasında Göztepe'ye mağlup olarak üst üste 2. kez sahadan puansız ayrıldı.

İlgini Çekebilir
Malatya'da direkler, maça damga vurdu!
Habere Git

Yılın ilk derbisinde Galatasaray, Trabzonspor'u ağırlıyor


Haftanın en önemli maçında Lider Trabzonspor, Nef Stadı'nda Galatasaray'ın konuğu olacak. Ligde 3 haftadır kazanamayan sarı kırmızılılar ile son 2 maçında berabere kalan bordo mavililer ile bu akşam saat 19.00'da karşıya gelecek.

 

İşte Süper Lig'de son puan durumu, alınan sonuçlar ve kalan maçların programı şöyle:

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Sivas'ta yine dondu
Habere Git

Oynanacak maçların programı

 

23 Ocak Pazar

13.30 Kasımpaşa - Kayserispor

13.30 A.Hatayspor - Çaykur Rizespor

16.00 Altay - İH Konyaspor

16.00 GZT Giresunspor - Aytemiz Alanyaspor

16.00 FT Antalyaspor - Gaziantep FK

19.00 Galatasaray - Trabzonspor

Senin için hazırladığımız haberler