Fenerbahçe ve Beşiktaş Transferde Karşı Karşıya! G.Saray Detayı...

03.04.2023 - 09:29 | Son Güncellenme: 03.04.2023 - 09:43

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe ve Beşiktaş, transferde karşı karşıya geldi. İşte sarı-lacivertli takım ve siyah-beyazlı ekibin ilgilendiği oyuncu.

Fenerbahçe ve Beşiktaş Transferde Karşı Karşıya! G.Saray Detayı...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Süper Lig'in 27. haftasında oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş karşılaşması unutulmaz bir mücadeleye sahne oldu. Siyah-beyazlı takım 1-0 geriye düştüğü maçta rakibini deplasmanda 4-2 mağlup etmeyi başardı.

Gelecek sezon kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe ve Beşiktaş, bu kez transferde karşı karşıya geldi. 

Fenerbahçe ve Beşiktaş, Hakim Ziyech ile ilgileniyor

Fransız basınında yer alan haberlere göre; Fenerbahçe ve Beşiktaş, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Chelsea'de forma giyen Hakim Ziyech ile ilgileniyor.

İlgini Çekebilir
Tarihi galibiyet sonrası Jesus'a olay gönderme: "Bırakın gitsin, hayır gelmez!"
Habere Git

Sezon sonu ayrılacak

Haberde, Faslı yıldızın Chelsea'de kalmaya niyetinin olmadığı ve sezon sonu kesin olarak takımdan ayrılacağı belirtildi.

Hakim Ziyech, Galatasaray'ın kapısından döndü

Bilindiği üzere, 30 yaşındaki yıldız oyuncu ara transfer döneminde Galatasaray'ın kapısından dönmüştü. Sarı-kırmızılı takım Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Hakim Ziyech'in ara transfer döneminde son anda gelmediğini itiraf etmişti.

Timur: "Kulübü 3 dakika farkla Ziyech'i yetişmedi"

Timur, "Transferin son günlerinde şöyle bakıyorduk ya oyuncunun son anda vazgeçtiği ya da kulübün son anda vazgeçtiği. İki tane öyle oyuncu bulduk. Bir tanesi tekrar kulübünde kaldı. Onu kulübü yetiştirememişti sadece 3 dakika farkla. Bu da Hakim Ziyech’ti. Chelsea’den PSG’ye gidiyordu, 3 dakika ile yetiştiremedi sonra kaldı. Biri de Zaniolo’ydu" ifadelerini kullanmıştı. 

İlgini Çekebilir
"Beşiktaş 10 kişi kalınca daha tehlikeli bir hale evriliyor"
Habere Git

Ziyech, Paris Saint-Germain ile görüşüyor

Öte yandan, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın dışında oyuncuyla ilgilenen takımlar arasında en ciddi kulübün ise Paris Saint-Germain'in olduğu belirtildi. 30 yaşındaki yıldız oyuncunun, Fransız devi ile görüşme halinde olduğu ifade edildi.

Birçok takım peşinde

Ayrıca Fulham, Tottenham, West Ham, Betis ve Sevilla gibi önemli takımlar da Hakim Ziyech ile ilgileniyor.

Bu sezonki performansı

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden Faslı yıldız, bu sezon forma giydiği 19 maçta sadece 1 asist kaydetti. 

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen: "Puan farkı kırmızı kar yağarsa kapanır"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler