Felipe Melo'dan Fenerbahçe itirafı

20.09.2024 - 13:47 | Son Güncellenme: 20.09.2024 - 14:08

Galatasaray'ın eski Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo, Sarı-Kırmızılıların Süper Lig'de Fenerbahçe'ye karşı oynayacakları derbi öncesi açıklamalarda bulundu.

Felipe Melo'dan Fenerbahçe itirafı

AJANSSPOR - HABER

Türkiye Süper Lig'de daha önce Galatasaray'ın formasını terleten ve kulübün efsane isimlerinden biri olarak anılan Brezilyalı futbolcu Felipe Melo, haftasonu oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesi dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Melo, Kadıköy'de oynanan derbilerin zorluğundan bahsetti.

"Galatasaray için zor bir maç olacak"

Play-Spor'a Fenerbahçe - Galatasaray derbisi hakkında açıklamalarda bulunan Felipe Melo, "Biraz Fenerbahçe - Galatasaray derbisi hakkında konuşmak istiyorum. Biliyoruz ki bütün futbol seyircisinin çok sevdiği ve beklediği bir maç oluyor. Sadece Türkiye'de değil, bütün dünyada ilgi çeken ve hayatı durduran bir maç oluyor. Galatasaray için zor bir maç olacak" değerlendirmesinde bulundu.

"Fenerbahçe'nin evinde oynandığında..."

Fenerbahçe'nin sahasında zor bir maç olacağını belirten Melo, "Fenerbahçe'nin evinde oynanan bir maç olacak. Fenerbahçe'nin evinde oynandığında her zaman zor olduğunu biliyoruz. Zor olduğunu şuradan anlayabiliriz. Ben sadece bir kupa kaldırabildim orada. Buradan anlayabiliriz ki Fenerbahçe'nin sahasında maç zor olacak" şeklinde konuştu.

"Fenerbahçe'nin başında özel bir adam var"

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho'ya dikkat çeken Melo, "Tabii ki şimdi Fenerbahçe'nin başında özel bir adam var, Jose Mourinho. Dolayısıyla çok zor, mücadelesi yüksel bir maç izleyeceğiz" dedi.

"Galatasaray kazanacak"

Brezilyalı futbolcu, derbi tahminini ise şu sözlerle açıkladı: "Maç zor olacak ama Galatasaray kazanacak."

Galatasaray kariyeri

Galatasaray formasıyla 154 maçta sahaya çıkan Felipe Melo, 18 kez ağları havalandırırken 12 de gol pası vermeyi başardı.

Melo, Galatasaray ile 3 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası ve 3 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler