Felipe Sanchez Mateos: Bugün yakaladığımızı attık

27.02.2022 - 18:32 | Son Güncellenme: 27.02.2022 - 18:34

Spor Toto Süper Lig'de 27. hafta mücadelesinde Aytemiz Alanyaspor, Konyaspor'u 5-1 mağlup ederken Alanyaspor teknik sorumlusu Sanchez Mateos açıklama yaptı

Felipe Sanchez Mateos: Bugün yakaladığımızı attık

Spor Toto Süper Lig'de 27. hafta mücadelesinde Aytemiz Alanyaspor, Konyaspor'u 5-1 mağlup ederken Alanyaspor teknik sorumlusu Sanchez Mateos açıklama yaptı.

Trabzonspor maçından sonra bir sallantı yaşadık

Aytemiz Alanyaspor Teknik Sorumlusu Felipe Sanchez Mateos: "Farioli ile orada tam olarak perşembe günü oynayacağımız maçla alakalı konuşuyorduk. Bir an önce o maça odaklanmaya başladık. Bugünkü maç çok önemliydi. Geçen haftaki Trabzonspor maçının skorun ardından bugün vereceğimiz reaksiyon önemliydi. Trabzonspor maçından sonra bir sallantı yaşadık. 

İlgini Çekebilir
Alanyaspor, Konyaspor'a karşı gol oldu yağdı
Habere Git

Yakaladığımız pozisyonları attık

Futbolcular çok sağlam durdular sahada. Gerekli reaksiyonu gösterdiler. Geçen haftaki maça bakacak olursa insanlar performansı ve skoru sahaya yansıtılanları karıştırıyor. Biz iyi oynamıştık. Geçen haftadan farklı hiçbir şey yapmadık diye bilirim. Trabzonspor yakaladığını atmış ve skor almıştı. Bugün de aynısını biz yaptık ve sahadan galibiyetle ayrıldık." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler