Fener Ol

28.03.2019 - 00:41 | Son Güncellenme: 28.03.2019 - 00:41

Hepimiz Fener Ol’malıyız…

Fenerbahçe Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütüdür. 30 milyona yakın Fenerbahçe taraftarı 3 Temmuz süreci başta olmak üzere takımına hep sahip çıkmış ve yanında yer almıştır. 100 küsur yıllık dev çınarın tek dostu sadece kendisidir. Fenerbahçe’nin başarılı olmasını istemeyen, takımın büyümesini istemeyenlere karşı hep dik durmaya çalışan ulu bir çınardır Fenerbahçe.

20 yıllık bir başkanı, 30 milyon taraftarı ve 16 bin 92 kongre üyesinin oyunu arkasına alarak koltuktan eden gücü bazı kesimler beğenmeyebilir ama bu tablonun faturasını Ali Koç’a ve yönetimine kesemez...

Fenerbahçe’nin nasıl bir güç olduğunu şu tablo net bir şekilde göstermektedir. Fener düşmeye görsün, herkes tekme atma yarışı içine girdi ve girmeye devam ediyor....Ama bu tablo hep böyle sürmeyecek, zamanı geldiğinde fatura elde edilecek şampiyonluklarla kesilecektir…

Tarihi boyunca kendi göbeğini kendi kesmek zorunda kalmış olan Fenerbahçe yine aynısını yapacaktır.

Bütün Fenerbahçeliler şuan “Fener Ol” mak için, takımına destek olmak için, bu dev çınarın etrafında bir kez daha toplanmaya başladı.

Fener Ol, Galatasaray'ın yaptığı gibi bir yardım kampanyası veya Beşiktaş'ın 'Feda' kampanyası gibi bir proje değildir…Başkan Ali Koç bu konuda oldukça hassas ve sık sık açıklamalar yaparak kesinlikle "yardım" ve "bağış" üzerinden bir kampanya olmadığını söylemektedir..Sarı-Lacivertliler bir fon oluşturarak düzlükten çıkmayı planlıyor.

Fenerbahçe yönetimi, 'Özel Sermaye Fonu' (Private Equity) kurarak kulübün finansman ihtiyacını karşılamayı düşünüyor. Bu fon tipinde ana ortaklar ilk sermayeyi oluşturup fonu kurduktan sonra, sınırlı sorumlu ortakların (taraftar) fona katılımı ile fonun sermayesi artırılabiliyor. Kulübün sürekli ve acil nakit ihtiyacına, ihtiyacı olduğu için ve bu nakit akışıyla anca kulübün kurtuluşunun mümkün olacağı için bir fon oluşturularak bu şekilde Sarı-Lacivertli kulübün darboğazdan çıkarılması hedefleniyor. Bu konuyla ilgili siyasilerden ilgili kurumlara pek çok görüşme gerçekleştiren Sarı-Lacivertli yönetim, Fenerbahçe'nin Kurtuluş Savaşı olarak niteledikleri bu dönemin en önemli projesi olarak bu fonu görüyorlar. Çıkışın tek adresi Fener Ol’dur. Fener Ol’maktan geçmektedir.

Fenerbahçe’de artık zaman Fener Ol zamanıdır.

Senin için hazırladığımız haberler