Fenerbahçe-Hatayspor Maçı İlk 11'leri Belli Oldu! Çağtay ve Arda 11'de

20.02.2022 - 17:56 | Son Güncellenme: 20.02.2022 - 18:10

Fenerbahçe ile Hatayspor karşlaşıyor. Zorlu maç öncesi takımlar ilk 11'leri açıkladı. Genç oyuncular Arda Güler, Çağtay Kurukalıp Fenerbahçe ilk 11'inde.

Fenerbahçe-Hatayspor Maçı İlk 11'leri Belli Oldu! Çağtay ve Arda 11'de

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe, evinde Atakaş Hatayspor'u konuk ediyor. Zorlu karşılaşmaya az süre kalırken, takımlar sahaya sürecekleri ilk 11'lerini açıkladı.

Arda ve Çağtay 11'de

Fenerbahçe'nin Hatayspor karşısında çıkacağı 11 açıklandığında, gençlerin listede yer alması dikkat çekti. Slavia Prag karşısında gösterdiği iyi performans ile Arda Güler 11'e ismini yazdırmayı başarırken, 19 yaşındaki Çağtay Kurukalıp'ın da Hatay karşısında sahada olacağı kaydedildi.

İlk 11'ler

  • Fenerbahçe: Altay, Serdar, Tisserand, Çağtay, Ozan, Crespo, Zajc, Osayi, Rossi, Arda, Serdar Dursun

 

  • Hatayspor: Munir, Kamil, Sackey, Burak, Samuel, Onur, Ruben, Benzia, Dylan, Saba, Ayoub

Avrupa performansı 11'e taşıdı

Arda Güler, Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Kupası Slavia Prag maçının 74. dakikasında Zajc'ın yerine girerek, oyunu hareketlendirdi. Çizdiği başarılı grafik taraftarın ve teknik heyetin beğenisi kazandı. Bu maçta gösterdiği performans, Arda'yı ilk 11'e taşıdı.

Tepkili taraftar sadece ona destek verdi

Slavia Prag karşısında futbolcular ve Fenerbahçe yönetimi, tribünler tarafından tepki gördü. Ali Koç yönetimi istifaya davet edilirken, futbolcular ise ıslıklı protestoya maruz kaldı. Fenerbahçe'de yalnızca Ferdi Kadıoğlu ve Arda Güler, taraftardan alkışlı destek gördü.

Arda'nın bu sezonki performansı

Arda Güler bu sezon Fenerbahçe forması ile 6 maçta forma şansı buldu. 16 yaşındaki genç futbolcu, bu maçlarda 1 defa takım arkadaşlarına gol pası vermeyi başardı.

Senin için hazırladığımız haberler