Fenerbahçe, Depremzede Mehmet Arif Ağaç'ı Stadında Ağırladı

15.02.2023 - 18:43 | Son Güncellenme: 15.02.2023 - 18:52

Fenerbahçe, Kahramanmaraş merkezli depremde enkazdan kurtulan 15 yaşındaki Mehmet Akif Ağaç'ı Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde ağırladı.

Fenerbahçe, Depremzede Mehmet Arif Ağaç'ı Stadında Ağırladı

AJANSSPOR HABER

6 Şubat günü meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler Türkiye'yi sarstı. Toplam 10 ile eden feci afette birçok vatandaş enkaz altında kaldı. Depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta yıkılan binanın enkazından kurtulan bir Fenerbahçe taraftarı, kulüp tarafından statta ağırlandı.

Fenerbahçe, Mehmet Akif Ağaç'ı konuk etti

Kahramanmaraş'ta enkaz altından kurtulan 15 yaşındaki Mehmet Akif Ağaç, tuttuğu takımın stadını ziyaret etti. Fenerbahçe, Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde konuk ettiği genç taraftarı hakkında bir paylaşımda bulundu.

Kulüpten paylaşım

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta enkazdan kurtarılan ve İstanbul’a gelen Fenerbahçe taraftarı Mehmet Akif Ağaç’ı stadımızda konuk ettik" denildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin genç golcüsü Eskişehir'e kiralandı
Habere Git

Mehmet Akif'in hayali gerçek oldu

Açıklamanın devamında "Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'ni gezen 15 yaşındaki taraftarımız, kendisine bu imkânı sunan Kulübümüze teşekkür etti ve hayalini gerçekleştirdiğini söyledi" ifadeleri yer aldı.

"Yaralarımızı birlikte saracağız"

Sarı-Lacivertliler'in yaptığı açıklama "Yaralarımızı birlikte saracağız" ifadeleri ile bitirildi. Fenerbahçe, bu birlik mesajı ile statta toplanan yardım malzemelerini afet bölgesine göndererek depremzedelere destekte bulundu. Devam eden çalışmalarda kulüp birçok vatandaşa yardım eli uzattı.

Senin için hazırladığımız haberler