Fenerbahçe, 18'lik gurbetçiyi gündemine aldı! Mert Kömür kimdir?

Ali Bozkurt
26.04.2024 - 11:08 | Son Güncellenme: 26.04.2024 - 12:06

Süper Lig devi Fenerbahçe, gelecek sezonun transfer planlamasına erken başlarken transfer gündemine Alman ekibi Augsburg'da forma giyen Mert Kömür'ü aldı. Detaylar...

Fenerbahçe, 18'lik gurbetçiyi gündemine aldı! Mert Kömür kimdir?

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, çalışmalarına erken başladı. Kanarya, daha önce Beşiktaş ve Galatasaray ile de adı anılan genç oyuncu Mert Kömür'ü transfer listesine aldığı iddia edildi.

Mert Kömür gündeme geldi

Takvim'de yer alan habere göre; Gelecek sezonun kadro planlamasına erken başlayan Sarı-Lacivertlliler, Alman ekibi Augsburg'da forma giyen Mert Kömür'ü gündemine aldı.

Fazla süre alamadı

18 yaşındaki orta alan oyuncusu bu sezon Augsburg formasıyla Bundesliga'da 2 maça çıktı. 28. haftada oynanan Hoffenheim maçında 15 dakika süre alan Mert, ardından 29. haftadaki Union Berlin maçında da 10 dakika görev yaptı.

TFF'nin de gündeminde

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Şu anda Almanya U19 Milli Takımı adına oynayan Mert Kömür'ü ikna etmek için TFF yetkililerinin yoğun çaba harcadığı belirtiliyor.

Mert Kömür kimdir, kaç yaşında?

Augsburg takımında Orta Saha mevkinde forma giyen Mert Komur, 17 Temmuz 2005 tarihinde dünyaya gelmiştir.

İki ayağını da kullanıyor

183 cm boyunda olan genç oyuncu Mert Kömür, Sağ veSol ayağını kullanmaktadır. Genç oyuncu birçok bölgede görev alabiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler