Ajansspor

Fenerbahçe, 2026 yılının ilk 3 maçını gol yemeden kazandı

Editör: Ali Bozkurt

Son Güncelleme /

Fenerbahçe, 2026 yılında oynadığı ilk 3 maçı da kazandı. Sarı-lacivertliler bu müsabakaların hepsinde kalesini gole kapattı.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 38 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 2. maçında deplasmanda Beyoğlu Yeni Çarşı ile karşılaşan Fenerbahçe, sahadan 1-0 galip ayrıldı. Sarı-lacivertliler, hafta sonu Turkcell Süper Kupa’yı müzesine götürürken, Türkiye Kupası’nda da ilk galibiyetini elde etti.

2026 yılında ilk resmi maçına Adana’da Turkcell Süper Kupa yarı finalinde Samsunspor karşısında çıkan Fenerbahçe, maçı da 2-0 kazandı. Sarı-lacivertliler 10 Ocak’ta ise finalde ezeli rakibi Galatasaray’ı 2 golle yendi. Tedesco’nun öğrencileri bugün ise Ziraat Türkiye Kupası’nda Beyoğlu Yeni Çarşı’yı 1-0’lık skorla geçti. Fenerbahçe, bu süreçte 3 maçta 3 galibiyet alırken kalesini de gole kapattı.

Kanarya’nın 2 maçında kaleyi Ederson korurken, bugün Mert Günok forma giydi.

Öte yandan Fenerbahçe’nin tüm kulvarlarda oynadığı 7 maçın 6’sında rakiplerine gol izni vermedi.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...