Fenerbahçe 4 genç için 600 bin Euro'yu gözden çıkardı

22.08.2024 - 20:58 | Son Güncellenme: 22.08.2024 - 21:06

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, bir yandan da yeni Arda Güler'ler bulabilmek için arayışlarını sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler, Antalyaspor'un 4 genç futbolcusu için 600 bin Euro'yu gözden çıkardı.

Fenerbahçe 4 genç için 600 bin Euro'yu gözden çıkardı

Koray GEÇGEL-AJANSSPOR

Geçen sezon Arda Güler, bu sezon da Ferdi Kadıoğlu'nu Avrupa piyasasına çıkaran Fenerbahçe, altyapısına takviye yapmak için çalışmalarına devam ediyor. Sarı-Lacivertliler, bu kez Antalyaspor'un 4 genç futbolcusuna kafayı taktı.

İlk teklif reddedildi

Fenerbahçe, Antalyaspor’un bünyesinde yer alan Ali Demirbilek, Hasan Yakub İlçin, Ege İzmirli ve Üveys Yasir Satık’ı yakından takip ediyor. Sarı-Lacivertlilerin 4 futbolcuyu da renklerine bağlamak istediği, Antalyaspor’un ise önerilen teklifi kabul etmediği öğrenildi.

2 milyon Euro talep edildi

Fenerbahçe’nin 4 futbolcu için Antalyaspor’un kapısını resmen çaldı. Transfer için yapılan görüşmelerde Fenerbahçe, 600 bin Euro’luk bir teklif sundu. Teklifi reddeden Antalyaspor 2 milyon Euro’luk bir talepte bulunurken, taraflar transfer için anlaşmaya varamadı.

İlgini Çekebilir
PFDK kararları açıklandı! İşte Göztepe-Fenerbahçe maçı için verilen cezalar
Habere Git

Crespo ve Zajc görüşmelerinde gündeme geldi

Antalyaspor’un transfer engeli almadan önce listesinde yer alan Miguel Crespo ve Miha Zajc için yapılan görüşmelerde 4 futbolcunun durumunun da gündeme geldi. Fenerbahçe, Crespo ve Zajc için yapılan pazarlıklarda da 4 futbolcuyu gündeme getirirken, Kırmızı-Beyazlılara gelen engelin ardından transfer askıda kaldı.

Milli formayı giyiyorlar

Fenerbahçe’nin 600 bin Euro’luk teklif sunduğu 4 genç futbolcu da kendi yaş kategorilerinde milli formayı terletiyor. 2008 doğumlu Ege İzmirli; 9 kez U16, 2 kez de U17 Milli Takım formasını giydi. 2008 doğumlu futbolculardan Üveys Yasir Satık, Hasan Yakub İlçin ve Ali Demirbilek ise 6’şar kez U15 Milli Takım adına sahaya çıktı. Ege İzmirli; stoper, Üveys Yasir Satık; sol bek, Hasan Yakub İlçin; orta saha ve Ali Demirbilek de sol kanatta görev alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler