Genç forvet Mbella Etouga, Fenerbahçe'ye transfer olmak üzere

Orhan Gülek
16.04.2022 - 14:28 | Son Güncellenme: 16.04.2022 - 14:33

Sarı-lacivertliler yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden başladılar. Genç Pierre Webo olarak görülen Kamerunlu genç oyuncu Mbella Etouga Fenerbahçe yolunda.

Genç forvet Mbella Etouga, Fenerbahçe'ye transfer olmak üzere

AJANSSPOR -HABER

Fenerbahçe'den "Genç Pierre Webo'ya" yakın markaj. Sarı-Kanarya yeni sezon hazırlıklarına başladı. Kadrosunu gençleştirmek ve potansiyelli isimleri de takıma kazandırarak transfer geliri elde etmek isteyen sarı-lacivertliler rotasını Afrika'ya çevirdi.

Avrupa kulüplerinin radarında

Aksam'ın Gana basınından aktardığı habere göre, Asante Kotoko forması giyen ve sezon sonunda takımdan ayrılması muhtemel görülen Franck Mbella Etouga ile ilgilenen takımlardan biri de Fenerbahçe. Haberin devamında ayrıca, 20 yaşındaki futbolcunun Marsilya ve Saint-Etienne ile ismi verilmeyen birkaç Alman ekibinin radarında olduğu belirtildi.

Genç futbolcunun değeri 800 bin euro

Asante Kotoko'nun Etouga'nın dikkat çektiğinin farkında olduğu ve yalnızca istedikleri rakamı ödemeye hazır olan kulüpler ile transfer görüşmesi yapacağı ifade edildi. Gana temsilcisinin, takıma bonservissiz bir şekilde transfer ettiği genç futbolcunun değerinin ise 800 bin euro civarında olduğu belirtildi.

Mbella Etouga'nın performansı

Ekim ayında Kamerun ekibi Fortuna Mfou'dan, Asante Kotoko'ya transfer olan Etouga, takımında 16 kez fileleri sarstı.

Senin için hazırladığımız haberler