Fenerbahçe, Lois Openda'yı Takip Ediyor | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
25.04.2022 - 12:09 | Son Güncellenme: 25.04.2022 - 12:15

Fenerbahçe'nin Hollanda Ligi takımlarından Vitesse Arnhem'de kiralık olarak forma giyen Lois Openda'yı takip ettiği iddia edildi. Lois Openda kimdir? Detaylar.

Fenerbahçe, Lois Openda'yı Takip Ediyor | Transfer Haberleri

Çaykur Rizespor'u deplasmanda 6-0 mağlup ederek ligdeki çıkışını sürdüren Fenerbahçe, bir yandan da gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli takımın gündemindeki isim Lois Openda...

Lois Openda gündemde

Fotomaç'ta yer alan habere göre; yeni sezonda iyi bir golcü almak isteyen Fenerbahçe için Hollanda'dan sürpriz bir iddia geldi. Sarı-lacivertlilerin, Vitesse'de kiralık forma giyen Lois Openda'yı takip ettiği bildirildi.

Bonservisi Club Brugge'de

Bu sezon Eredivisie'de iyi bir performans ortaya koyan 22 yaşındaki oyuncu, 28 maçta 13 gol+2 asist üretti. Bonservisi Club Brugge'de bulunan Belçikalı forvetin kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

5 milyon Euro

Piyasa değeri 5.5 milyon Euro olan Openda için sezon sonunda resmi girişim olabileceği dile getirildi.

Lois Openda kimdir?

2000 yılında Belçika'da dünyaya gelen Lois Openda futbola Belçika ekiplerinden Standard Liege altyapısında başlamıştır.

Buradan Brügge altyapısına 2018 yılında ise Club Brugge takımına kadar yükselen Openda, 2020 yılından bu yana Hollanda ekiplerinden Vitesse'de kiralık olarak forma giymektedir.

Forvet mevkinde forma giyen 22 yaşındaki oyuncu 1,75 boyundadır.


Güncel piyasa değeri 5.50 milyon Euro olan Opinda, bu sezon Vitesse formasıyla 42 maça çıkarken 18 golün yanı sıra 5 de asist kaydetmiştir.

Senin için hazırladığımız haberler