Fenerbahçe'de Cristian Medina gelişmesi! Kanarya rota değiştirdi

10.10.2024 - 09:42 | Son Güncellenme: 10.10.2024 - 09:52

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin "ocak ayında görüşelim" yanıtı aldığı Cristian Medina transferi ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçe'de Cristian Medina gelişmesi! Kanarya rota değiştirdi

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Arjantin kulübü Boca Juniors'un Cristian Medina için istediği 15 milyon Euro'yu çok buldu. Sarı-Lacivertli kulüp, alternatif isimler için de çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda rota Brezilya ve Portekiz’e çevrildi. İşte detaylar...

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir TV programında Cristian Medina ile ilgili açıklamalar yapmıştı.

"Medina, Fenerbahçe'ye gelme konusunda kararlı"

Ilıcalı, "Cristian Medina, Fenerbahçe'ye gelme konusunda kararlı. Boca Juniors çok zor günler geçiriyor. 'Bu dönemde değil ocak ayında görüşelim' dediler. Ocak ayında kadromuzu güçlendireceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe, Medina konusunda ikileme düştü

Sabah'ta yer alan habere göre; taraflar ara transfer dönemi için sözleşse de sarı-lacivertliler, Medina konusunda ikileme düştü.

Fenerbahçe, rotasını alternatif isimlere çevirdi

Bunun nedeni ise 15 milyon Euro'nun çok yüksek bir rakam olması. 22 yaşındaki futbolcuda kararsızlığa düşen Fenerbahçe, rotasını alternatif isimlere çevirdi.

Rota Brezilya ve Portekiz'e çevrildi

Yönetim ve kulüp profesyonellerinin, Brezilya ve Portekiz liglerinde oynayan bazı futbolcular için çalışma yürüttüğü öğrenildi.

Sarı-lacivertliler, Medina transferinden vazgeçilmesi durumunda belirlenen isimler üzerinden bir operasyon gerçekleştirecek

Senin için hazırladığımız haberler