Fenerbahçe, Bayern Münih’in yıldızına kancayı taktı

15.04.2021 - 13:06 | Son Güncellenme: 15.04.2021 - 13:47

Transfer haberleri... Yeni sezon öncesi iddialı kadro oluşturmak isteyen Fenerbahçe, Bayern Münih’in yıldızı Jerome Boateng’i transfer listesine aldı. İşte detaylar…

Fenerbahçe, Bayern Münih’in yıldızına kancayı taktı

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, 2021-2022 sezonu için gerek kayıt üzerinde gerekse sahada caydırıcılığını artırabilmek adına çalışmaları hızlandırdı. Yönetim ve teknik heyetin ilk hedeflediği bölge savunma hattı. Takvim Gazetesi’nde çıkan haberde, sarı lacivertli ekibin savunma hattını güçlendirebilmek için Alman stoper Jerome Boateng ile dirsek temasında olduğu iddia edildi.

Lemos ve Tisserand’dan verim alınamadı

Sezon başında İspanya ve Almanya’dan transfer edilen Lemos - Tisserand ikilisi defansta tandem oluşturamadı. Hal böyle olunca kulüp, bölgeye daha etkin ve daha tecrübeli futbolcu transferi arayışlarına girişti. Bu yıl, Alman ekibi Bayern Münih ile 33 maçta forma giyip 2 gol atan Jerome Boateng, transfer listesinin en tepesinde yer alıyor.

İngiltere ve İspanya’dan talipleri var

2016 yılında kariyerinin zirvesini gören Jerome Boateng, o dönemde 40 milyon Euro piyasa değerine ulaşmıştı. 30 Haziran’da sözleşmesi sona erecek futbolcu için İspanya ve İngiltere ekiplerinden yoğun talep var. Boateng’in sezon sonu hangi kulübü, hangi ülkeyi tercih edeceği merak ediliyor.

Senin için hazırladığımız haberler