Fenerbahçe Beko, İtalyan koçla görüşüyor! İstanbul'da...

08.06.2021 - 18:28 | Son Güncellenme: 08.06.2021 - 18:43

Transfer haberleri... Fenerbahçe Beko, yeni sezon öncesi İtalya basketbolunun önemli figürlerinden Andrea Trinchieri ile başantrenörlük için görüşme halinde. İşte detaylar...

Fenerbahçe Beko, İtalyan koçla görüşüyor! İstanbul'da...

AJANSSPOR - HABER

 

Avrupa'da ve Basketbol Süper Ligi'nde başarılı olamayan Fenerbahçe Beko, sonraki sezon için değişime başantrenörlük koltuğuyla başlayacak. Bu doğrultuda, kulüp yönetimi bugün İtalyan Andrea Trinchieri'nin menajerini İstanbul'da ağırladı. 

Tek sorun Kokoskov

Bugün, Trinchieri'nin menajeri Alexander Raskovic'le görüşen Fenerbahçe yönetimi; olası anlaşma durumunda Igor Kokoskov gerçeğiyle yüzleşecek. Nitekim, Igor Kokoskov'un Fenerbahçe'de 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Gazeteci Sercan Hamzaoğlu, Sırp antrenörün gönderilmesi için ayrılık zemininin hazırlandığını iddia etti. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Beko, yeni sezon için kolları sıvadı! İşte ilk transferler...
Habere Git

Bayern Münih'le şampiyonluğa koşuyor

Hamzaoğlu, Trinchieri'nin menajeri Raskovic'in İstanbul'a gelip; Fenerbahçe yönetimiyle görüştüğünü belirtti. Gelecek sezon hem Avrupa'da hem de ligde rekabet edebilmek için iddialı bir kadro oluşturma hazırlığına girişen Fenerbahçe, bu kadroyu Trinchieri'ye emanet etmek istiyor. Sırp kökenli İtalyan antrenör, Bayern Münih ile hem ligde büyük başarı yakalamış; hem de Avrupa'da Final-Four'un kıyısından dönmüştü. 

Senin için hazırladığımız haberler