Fenerbahçe Beko, yeni sezon için kolları sıvadı! İşte ilk transferler...
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
ING Basketbol Süper Ligi'ni 2. sırada bitiren Fenerbahçe Beko, gelecek sezon şampiyon kadro kurmak için kolları sıvadı.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
DIŞ HABER - AJANSSPOR
ING Basketbol Süper Ligi Final serisinde Anadolu Efes'e 3-0 kaybeden ve sezonu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe Beko, gelecek sezon iyi bir kadro kurmak için de çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı-lacivertli takım, son olarak Rusya Ligi takımlarından Khimki forması giyen uzun Devin Booker ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.
2.05 m boyundaki Devin Booker, bu sezon Turkish Airlines EuroLeague‘de çıktığı 15 maçta 13.1 sayı, 5.7 ribaund ve 2.1 asist istatistikleriyle mücadele etti.
Booker, EuroLeague kariyerine 2018-19 sezonunda Bayern Münih’le başlarken üç sezondur Avrupa’nın üst seviyesinde forma giyiyor.
Bilindiği üzere Kanarya, daha önce İspanya Ligi ekiplerinden Saski Baskonia forması giyen Achille Polonara ile de her konuda anlaşmaya varmıştı.
Polonara ise bu sezon Turkish Airlines EuroLeague’de 12.2 sayı, 6.6 ribaund ve 1.9 asist istatistikleri yakaladı.





