Fenerbahçe Beko yeni transferi resmen duyurdu!

Aleyna Gürgen
28.06.2024 - 14:22 | Son Güncellenme: 28.06.2024 - 15:24

Turkish Airlines EuroLeague'deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, Maccabi Tel Aviv'den Bonzie Colson'ı transfer ettiğini açıkladı.

Fenerbahçe Beko yeni transferi resmen duyurdu!

Sezonu Final Four ve Türkiye Ligi şampiyonluğu ie bitiren Fenerbahçe Beko'da kadro çalışmaları devam ediyor. Sarı-Lacivertli ekip son olarak Bonzie Colson'ı renklerine kattı.

Colson, Fenerbahçe'ye transfer oldu

Fenerbahçe Beko yeni transferi Bonzie Colson'ın transferini resmi X hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu ve şu ifadelere yer verildi: "Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, son olarak Maccabi Tel Aviv forması giyen Birleşik Amerikalı forvet Bonzie Colson (1996, 1.98) ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardı."

Colson, Fenerbahçe'de ne kadar kazanacak?

Bonzie Colson, 2021-22 sezonunda ülkemizde Pınar Karşıyaka forması giydi. 28 yaşındaki oyuncu, son iki sezondur ise Maccabi’de oynuyordu. Eurohoops tarafından aktarılan bilgilere göre Bonzie Colson, Fenerbahçe ile kontratının ilk senesinde 1,1 milyon Euro ücret alacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Beko'da ayrılık: Olympiakos ile 2 yıllık anlaşmaya vardı
Habere Git

Bonzie Colson'ın geçen sezonki performansı

ABD’li forvet Bonzie Colson geçen sezon Maccabi formasıyla 40 EuroLeague maçına çıktı. Colson bu maçlarda ise 12,6 sayı ve 5,3 ribaund ortalamaları tutturdu.

Senin için hazırladığımız haberler