Fenerbahçe Beko- Barcelona maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Ali Bozkurt
19.03.2024 - 13:30 | Son Güncellenme: 19.03.2024 - 13:33

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nin 30. hafta İspanya'nın Barcelona takımını ağırlayacak. Maç ne zaman, hangi kanalda gibi detaylar haberde.

Fenerbahçe Beko- Barcelona maçı ne zaman ve hangi kanalda?

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, THY Avrupa Ligi’nde play off için sahaya çıkıyor. Temsilcimiz Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta Euroleague’de Valencia’yı 118-88 mağlup etmeyi başarmıştı. Zorlu maçın kanalı ve canlı yayını gibi aranan detaylar haberde.

Fenerbahçe Beko- Barcelona maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi 30. haftasında Barcelona’yı konuk ediyor. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele 20 Mart Çarşamba günü saat 20.45’te başlayacak. Karşılaşma S Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Temsilcimiz Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta Euroleague’de Valencia’yı 118-88 mağlup etmeyi başarmıştı. Barcelona karşılaşması öncesinde Dorsey, Hayes - Davis, Wilbekin gibi oyuncuların performansı dikkat çekti. Sarı-lacivertliler, Barcelona maçıyla beraber üst üste 4. galibiyetini almak istiyor. Fenerbahçe’nin rakibi İspanyol temsilcisi ise bu sezon Euroleague’de en fazla galibiyet alan ikinci takım oldu. Deplasmanda oynanan ilk müsabakayı Barcelona , 89-81 kazanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler