Tete'nin Fenerbahçe'den İstediği Ücret Belli Oldu | Transfer Haberleri

29.07.2023 - 08:19 | Son Güncellenme: 29.07.2023 - 08:30

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, Ukrayna Ligi'nde Shakhtar Donetsk forması giyen Tete'yi kadrosuna katmak istiyor. İşte detaylar.

Tete'nin Fenerbahçe'den İstediği Ücret Belli Oldu | Transfer Haberleri

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu rövanşında 1 Ağustos Salı günü deplasmanda Moldova temsilcisi Zimbru ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, bir yandan da kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına devam ediyor.

Fenerbahçe, Tete'nin menajeri ile görüştü

Sarı-lacivertli takım, Ukrayna Ligi ekiplerinden Shaktar Donetsk forması giyen Tete ile ilgileniyor. Brezilyalı yıldızın menajeri Fenerbahçe yönetimi ile görüşmek için dün İstanbul'a geldi. 

Fenerbahçe, Tete için tüm şartları zorlayacak

Skorer'de yer alan habere göre; Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk’ten bonservisini alan ve serbest oyuncu konumuna geçen Tete için Fenerbahçe’nin tüm şartlarını zorlayacağı ve en geç gelecek hafta bu transfere nokta koyacağı bildirildi.

İlgini Çekebilir
Mauro Icardi, İstanbul'a Geldi! İşte o anlar...
Habere Git

Tete’nin Fenerbahçe'den istediği ücret

Tete’nin menajeri ile Fenerbahçe ile yapılan görüşmelerde futbolcu beklentilerini sarı-lacivertlilere aktardı. Brezilyalı yıldızın 5 yıllık sözleşme ve yıllık 6 milyon Euro talebinde bulunduğu öğrenildi.

Gremio altyapısından yetişen Tete, 2019’da 15 milyon Euro bonservisle Shakhtar Donetsk’e transfer oldu. Ukrayna’da savaşın çıkmasının ardından önce Fransız ekibi Lyon’a, İngiltere’den Leicester’a kiralık gitti.

Geçen sezonki performansı

23 yaşındaki sağ kanat, kariyerinde çıktığı 152 resmi maçta 40 gol atıp, 25 asist yaptı. Geçen sezon hem Lyon’da hem de Leicester’da toplamda 33 karşılaşmada şans bulan futbolcu 7 kez rakip ağları havalandırırken, takım arkadaşlarına da 5 gol pası verdi.

İlgini Çekebilir
NBA süper yıldızı Türkiye'de parkeye çıkıyor!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler