Fenerbahçe'den Levent Tüzemen'in Köstebek İddialarına Cevap

Orhan Gülek
27.01.2023 - 18:17 | Son Güncellenme: 27.01.2023 - 19:24

Son dakika spor haberleri... Fenerbahçe Spor Kulübü, Sabah gazetesi yazarı Levent Tüzemen'in köstebek iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. İşte detaylar

Fenerbahçe'den Levent Tüzemen'in Köstebek İddialarına Cevap

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Sabah gazetesi yazarı Levent Tüzemen'in köstebek iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Fenerbahçe'den köstebek yalanlaması

Fenerbahçe'den yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"26 Ocak 2023 tarihinde, Levent Tüzemen imzasıyla ‘derin kulis’ tanımlamasıyla yayınlanan haberde, Başkanımız Ali Koç’un isminin geçtiği bir iddia ortaya atılmıştır.

İlgili basın mensubu ile kontağa geçilerek haberde yer alan iddianın gerçek dışı olduğu, Başkanımızın kesinlikle hiç kimseyle böyle bir diyaloğunun olmadığı bilgisi aktarılmış; bir taraf olarak konumlandırıldığımız, bir kurgunun parçasıymış gibi yansıtılan bu habere dair doğruların, tarafsız ve etik yayıncılık gereği yine haberin sahibi olan şahıs tarafından kamuoyu ile paylaşılması talebimiz kendisine iletilmiştir.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Bol'a cevap: YALAN
Habere Git

"Haber, tamamen gerçek dışı"

Haberde imzası bulunan şahıs tarafından kamuoyu ile paylaşılmayan bu bilgilendirmemizi tüm kamuoyunun bilgisine sunuyor; ilgili haberin tamamen gerçek dışı bir manipülasyon olduğunu bir kez daha vurguluyoruz.

Levent Tüzemen'den çarpıcı iddia gelmişti

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç arasındaki söz düellosu devam ederken, Sabah gazetesi spor yazarı Levent Tüzemen'den çarpıcı bir iddia gelmişti.

Levent Tüzemen, bugünkü yazısında “Galatasaray siyasetinden bazı kişilerin, hedef haline getirmeye çalıştıkları Başkan Vekili Erden Timur hakkında F.Bahçe Başkanı Ali Koç’a bazı bilgiler aktardığı konusunda ciddi iddialar duydum. Bu yapılan hainliktir” ifadelerini kullandı.

Tüzemen, "İsmini vermek istemediğim bir kişinin, bu konuda Başkan Koç'a bazı bilgiler aktardığı konusunda iddialar duydum" ifadesini kullanırken, iddiayı Erden Timur'a da sorduğunu aktardı.

Erol Bilecik, gazetecilerin ismini vermişti

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, isim vererek gazetecileri eleştirmişti.

Bilecik, 24 Ocak 2023'te FBTV'de yaptığı açıklamada, "Baktığımız zaman Gökhan Dinç, Haluk Yürekli, Nevzat Dindar, Ali Naci Küçük... Bu isimlerin kendilerine biraz daha çekidüzen vermelerinde bence fayda var. Herkes bu isimleri fazlasıyla biliyorlar. Bu anlamda siz görevinizi daha dürüst, daha vicdanlı, yani akşam yatarken rahat ve vicdanlı şekilde uyumanız ve sabah da bu şekilde uyanmanız gerekir diye düşünüyorum." ifadelerini kullanmıştı.

TSYD: "Kendisini şiddetle kınıyoruz"

Bilecik, isim vererek gazetecileri eleştirmesine TSYD tepki göstermişti. Türkiye Spor Yazarları Derneği'nİN (TSYD) açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Fenerbahçe Başkanvekili Erol Bilecik, Fenerbahçe TV'de yaptığı açıklamada spor yazarı üyelerimiz Gökhan Dinç, Haluk Yürekli, Nevzat Dindar ve Ali Naci Küçük'ü hedef göstermiştir. Gazeteci yorum yapabilir, eleştiride bulunabilir. Bunlar mesleğin gereğidir. Sırf sizin istediğiniz gibi konuşmadıkları için gazetecileri hedef göstermek kimsenin hakkı değildir. Fenerbahçe Başkanvekili Erol Bilecik'e ortamı daha da germeme adına bir spor yöneticisine yakışır şekilde konuşması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor, kendisini şiddetle kınıyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler