Fenerbahçe derbi öncesi hata yapmak istemiyor! İşte muhtemel 11'ler...

13.03.2021 - 23:55 | Son Güncellenme: 14.03.2021 - 11:32

Fenerbahçe haberleri... Süper Lig'in 30. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, sahasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya geliyor. Sarı-lacivertli takım 58 puanla üçüncü, Başkent ekibi ise 21 puanla son sırada yer alıyor. Peki Fenerbahçe - Gençlerbirliği maça hangi 11'le sahaya çıkacak, sakat ve cezalı oyuncu var mı? Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe derbi öncesi hata yapmak istemiyor! İşte muhtemel 11'ler...

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Süper Lig’in 30. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, sahasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya geliyor. 

Kanarya'da hangi oyuncular yok?

Fenerbahçe, Ankara ekibini yenerek gelecek hafta Vodafone Park’ta oynanacak Beşiktaş derbisine kayıpsız çıkmayı hedefliyor. Sarı lacivertlilerde tedavileri devam eden Diego Perotti, Mesut Özil, Sinan Gümüş, Sadık Çiftpınar ile sarı kart cezalısı Enner Valencia forma giyemeyecek.

Gençlerbirliği'nde sakat ve cezalı oyuncu var mı?

Sakat: Salih Dursun, Giovanni Sio, Zargo Toure, Bogdan Stancu

Cezalı: Polomat

Şüpheli: Rahmetullah

Gustavo derbi öncesi riske edilmeyecek

Sarı-lacivertli takımda teknik direktör Erol Bulut son haftalardaki kadroda eksikler dışında değişiklik yapmayı düşünmüyor. Sakatlık sürecini yeni atlatan Luiz Gustavo derbi öncesi riske edilmeyecek. Brezilyalı oyuncu yedek kulübesinde olacak. Orta sahada yine Jose Sosa-Mert Hakan ikilisi, Enner Valencia’nın yokluğunda ise sol kanatta Mbwana Samatta görev alacak. İrfan Can Kahveci ve affedilerek takıma yeniden dönen Caner Erkin maç kadrosunda yer alacak.  

Hangi oyuncular kart sınırında?

Fenerbahçe’de Beşiktaş derbisi öncesi sarı kart alarmı verildi. Sarı lacivertli takımda Marcel Tisserand, İrfan Can Kahveci ve Caner Erkin sarı kart sınırında bulunuyor. Oyuncular kart görmesi halinde derbide görev alamayacaklar. 

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Gökhan Gönül, Attila Szalai, Serdar Aziz, Filip Novak, Jose Sosa, Mert Hakan Yandaş, Dimitris Pelkas, Bright Osayi-Samuel, Mbwana Samatta, Mame Thiam

Gençlerbirliği: Nordfeld, Johansson, Arda, Ömürcan, Halil İbrahim, Furman, Piris, Soner, Sefa, Candeias, Sandro Lima

Fenerbahçe sahasında zorlanıyor

Fenerbahçe bu sezon kendi evinde zorlanıyor. Sarı lacivertli takım Konyaspor’a 2-0, Beşiktaş’a 4-3, Yeni Malatyaspor’a 3-0, Galatasaray ve Göztepe’ye 1-0 yenilirken Hatayspor ile 0-0, Antalyaspor ile de 1-1 berabere kaldı. Kadıköy’de Fenerbahçe 7 galibiyet 2 beraberlik 5 mağlubiyet yaşarken 23 puan toplayabildi. 19 puan ise yitirdi.

Maç saat kaçta, hangi kanalda?

Saat 19:00'da başlayacak ve beIN Sports HD 1'den canlı olarak yayınlayacak maçı hakem Abdülkadir Bitigen yönetecek. Yardımcılıklarını ise Kerem Ersoy, Mustafa Savranlar ve Mert Güzenge yapacak.

VAR: Mete Kalkavan
AVAR: İbrahim Çağlar Uyarcan

Senin için hazırladığımız haberler