Fenerbahçe dev stoperin peşine düştü! Karadağlı...

Ali Bozkurt
21.07.2024 - 08:46 | Son Güncellenme: 21.07.2024 - 09:37

Jose Mourinho önderliğinde transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'den savunma için sürpriz atak geldi. Kanarya gündemine Meldin Dreskovic'i aldı. Detaylar...

Fenerbahçe dev stoperin peşine düştü! Karadağlı...

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezona kuvvetli bir kadro ile girmek isteyen Fenerbahçe, transfer çalışmalarına devam ediyor. Kanarya'da gündeme sürpriz bir isim geldi. Sarı-Lacivertli ekibin Debrecen forması giyen Meldin Dreskovic'i istediği ortaya çıktı. Detaylar...

Jose Mourinho istedi

Fanatik'te yer alan habere göre; Fenerbahçe, savunma transferi için çalışmalarına devam ediyor. Kanarya gündemine Debrecen forması giyen Meldin Dreskovic'i aldığı iddia edildi. Bu transfere Mourinho'nun da sıcak baktığının altı çiziliyor.

1.91 boyunda

26 yaşındaki oyuncu, geçen sezon Macaristan Ligi’nin en iyi stoperi seçildi. Debrecen ile sözleşmesi devam eden 1.91’lik savunmacının, Fenerbahçe’nin oyuncu izleme komitesinin radarına daha önce takıldı.

İsteyen takımlar var

Fanatik'in haberine göre; Daha önceden İtalya’dan Salernitana’nın ve Danimarka’dan Kopenhag’ın da listesinde bulunan oyuncuyla ilgili Fenerbahçe’nin de girişimlerde bulunması bekleniyor.

Szalai ve Kim Min Jae gibi patlama yapabilecek scout transferleri de isteyen Kanarya’nın bu doğrultuda da belirlenen isimler üzerinden çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler