Fenerbahçe efsanesi Alex'in heykeline otomobil çarptı!

02.03.2021 - 10:23 | Son Güncellenme: 02.03.2021 - 13:32

Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe'nin unutulmaz oyuncularından Alex de Souza'nın Yoğurtçu Parkı'ndaki heykeline bir araç çarptı. Kaza nasıl oldu, sürücünün sağlık durumu nasıl, Alex'in heykeli zarar aldı mı? İşte detaylar...

Fenerbahçe efsanesi Alex'in heykeline otomobil çarptı!

AJANSSPOR-HABER 

Fenerbahçe'nin unutulmaz kaptanı Alex de Souza'nın Yoğurtçu Parkı karşısındaki heykeline otomobil çarptı. Peki, kazada sürücüye ne oldu, Alex de Souza'nın heykelinde hasar var mı?İşte sürücünün ve Alex de Souza heykelinin son durumuyla ilgili tüm detaylar...

Alex heykeline çarpan sürücü kazada yara almadı

Yağış sebebiyle kayganlaşan yolda bir sürücü, otomobilinin hakimiyetini kaybetti ve Alex de Souza heykelinin alt bölümüne çarptı. Heykelin önünde bulunan demir parmaklıklar ve elektrik direği yıkıldı. Ayrıca heykelin alt kısmında hasar oluştu. 

Heykel 2012 yılında açılmıştı

Kadıköy Yoğurtçu Parkı'nda bulunan Alex de Souza heykeli, 15 Eylül 2012 tarihinde açılmıştı. Açılışta konuşma yapan Alex de Souza gözyaşlarını tutamamıştı.

Taraftarlar büyük katılım göstermişti

Taraftarların büyük bir katılım gösterdiği açılış töreninde yaptığı konuşmada duygulu anlar yaşayan ve gözyaşlarını tutamayan kaptan Alex, taraftardan büyük destek gördü. Konuşması, ''Büyük kaptan bizi bırakma'', ''I Love You Alex'' şeklinde tezahüratlarla sık sık kesilen Brezilyalı oyuncunun duygulu anları, başta eşi Daianne olmak üzere törene katılan çok sayıda taraftarı da duygulandırmıştı.

Alex heykeli kaç metre?

Son dönemlerde adı Yeni Malatyaspor ile birlikte anılan ve teknik direktörlük kariyerine başlayacağı konuşulan Alex'in heykeli, kaidesiyle (80 santimetre) birlikte 3 metre boyunda.

Fenerbahçe taraftarının sevgilisi: Alex

2004-2005 sezonu ile 2011-2012 sezonu arasındaki bölümde kazanılan 3 şampiyonluğa önemli katkılar yapan, 2006-2007 ve 2010-2011 sezonlarında iki kez ligin ''Gol Kralı'' olan Alex, resmi maçlarda 340 kez giydiği Fenerbahçe formasıyla 171 gole imzasını attı. Süper Lig'in en tecrübeli isimleri arasında bulunan Brezilyalı futbolcu, toplam 242 maça çıkarken, 136 kez rakip fileleri havalandırmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler