EuroLeague'deki Temsilcimiz Fenerbahçe Beko Nigel Hayes-Davis İle 3 Yıllık Yeni Sözleşme İmzaladı

07.04.2023 - 20:48 | Son Güncellenme: 07.04.2023 - 21:16

EuroLeague'de play-off yarışında yer alan temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Amerikalı forvet Nigel Hayes-Davis ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalandığını açıkladı.

EuroLeague'deki Temsilcimiz Fenerbahçe Beko Nigel Hayes-Davis İle 3 Yıllık Yeni Sözleşme İmzaladı

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EruoLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko iç transferde önemli bir hame yaptı. Sarı-Lacivertliler sezon sonu sözleşmesi bitecek Nigel Hayes-Davis ile yeni sözleşme imzalandığını açıkladı.

3 yıl daha Fenerbahçe'de

Sezon başında Barcelona'dan ayrılarak Fenerbahçe'nin yolunu tutan 28 yaşındaki forvet 1 yıllık kontrata imza atmıştı. Fenerabahçe çok formda bir sezon geçiren oyunucuyu elinde tutmak için harekete geçti ve yıldız oyuncu ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalandı.

İlgini Çekebilir
Melli Nigel - Hayes Davis ile yaşadığı poziyon hakkında açıklama yaptı!
Habere Git

Anadolu Efes'e karşı inanılmaz performans

Nigel Hayes-Davis, Fenerbahçe'nin dün Anadolu Efes'i mağlup ettiği karşılaşmada 40 dakika hiç çıkmadan sahada kalırken; 26 sayı, 4 ribaunt, 4 asist, 1 top çalma ile oynadı ve 32 verimlilik puanı topladı.

Kariyer sezonu oynuyor

EuroLeague'de 3. sezonunu geçiren Hayes-Davis daha önce Zalgiris Kaunas ve Barcelona formaları terletmişti. Fenerbahçe'ye geldikten sonra koç Dimitris Itoudis'in ona biçtiği rolde gelişim gösteren yıldız sarı lacivertli forma ile bu sezon Avrupa'da 33 maça çıkarken; 10.5 sayı, 4.3 ribaunt, 1.5 asist, 1.2 top çalma ve 13.3 verimlilik puanı ortalamaları ile takımın en kilit isimlerinden oldu.

Avrupa'ya Galatasaray ile adım attı

Nigel Hayes, NBA ve G-League macerası ile başladığı kariyerini Avrupa'ya 2018-2019 sezonunda Ertuğrul Erdoğan'ın çalıştırdığı Galatasaray'a transfer olarak taşımıştı. Yıldız oyuncu burada gösterdiği performans ile sezonun sonunda EuroLeague ekibi Zalgiris Kaunas'a transfer olmuştu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe yıldız oyuncuyla devam etmek istiyor!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler