Fenerbahçe Espor'dan Beşiktaş'a olay gönderme

Orhan Gülek
27.08.2022 - 21:02 | Son Güncellenme: 27.08.2022 - 23:49

2022 Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi Finalleri'nde NASR Esports'u 3-2 mağlup eden Fenerbahçe E Spor takımı,Beşiktaş ile ilgili yaptığı paylaşımla gündem oldu.

Fenerbahçe Espor'dan Beşiktaş'a olay gönderme

Orhan GÜLEK - AJANSSPOR

Türkiye’nin en iyi League of Legends takımlarının mücadele ettiği Şampiyonluk Ligi 2022 Yaz Mevsimi Yarı Final aşaması ile devam etti.  Geride bıraktığımız 20-21 Ağustos hafta sonunda oynanan çeyrek finallerde galibiyete ulaşan Fenerbahçe Esports ve Papara SuperMassive Blaze yarı final biletini kazanmıştı.

Bugün ise NASR Esports ile Fenerbahçe Esports, ilk Türkiye Büyük Finali 2022 bileti için mücadele verdi. Heyecan dolu mücadelede Fenerbahçe Espor, NASR Esports'u 3-2 mağlup ederek adını Türkiye Büyük Finali'ne yazdırdı.

"Beşiktaş bile yendi bu takımı"

Fenerbahçe Espor takımı, bu sonuçlar üzerine twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Şaşıracak bir şey yok arkadaşlar Beşiktaş bile yendi bu takımı." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş, NASR Esports Akademi'yi 'yi 3-2 mağlup etmişti

17 Ağustos günü oynanan Akademi Ligi 2022 Yaz Mevsimi final maçında Beşiktaş Esports Akademi ile NASR Esports Akademi karşı karşıya gelmişti. Finalde rakibine karşı beraberliklere rağmen üste çıkmayı başaran siyah beyazlı ekip, NASR Esports Akademi'yi  3-2 mağlup ederek şampiyon olmuştu. 

Fenerbahçe ESpor'un Fatih Terim paylaşımı da sosyal medyayı sallamıştı

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ESpor Takımı'nın resmi sosyal medya hesabından yapılan Fatih Terim'in adının geçtiği paylaşımı da sosyal medyayı sallamıştı. Sarı-lacivertlilerin Espor hesabı, "Nasıl ya sezon başı Fatih Terim pp'li biri bize Galatasaray şampiyon olur demişti?" şeklinde bir paylaşımda bulundu.

 

Galatasaray'ın efsanesi Fatih Terim'in adının geçtiği bu paylaşımı sarı-lacivertli taraftarlar beğeni yağmuruna tutarken Galatasaraylılar ise tepki gösterdi.

Tartışmalı tweeti sildi

Fenerbahçe "Şaşıracak bir şey yok arkadaşlar Beşiktaş bile yendi bu takımı." ifadelerini kullandığı tartışmalı tweeti sildi. 

Senin için hazırladığımız haberler