Fenerbahçe formasına Atatürk’ü taşıdı! Kalpleri fetheden detay

09.07.2021 - 22:56 | Son Güncellenme: 10.07.2021 - 01:02

Fenerbahçe haberleri… Fenerbahçe’nin Puma tarafından üretilen yeni sezon formalarında Mustafa Kemal Atatürk’ün imzasına da yer verildi. İşte detaylar...

Fenerbahçe formasına Atatürk’ü taşıdı! Kalpleri fetheden detay

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe, 2021-22 sezonunda giyeceği yeni formalarını bugün düzenlediği lansmanla tanıttı. Ülker Stadı’ndaki etkinlikte yeni formalar bizzat Başkan Ali Koç tarafından tanıtıldı. 

Fenerbahçe formasına Atatürk imzası

Sarı-lacivertlilerin Adidas’tan sonra yeni sponsoru olacak Puma tarafından üretilen formalarda bir detay dikkat çekti. Fenerbahçe Kulübü, formaların ense bölümünde Mustafa Kemal Atatürk'ün imzasına yer verdi.  

'Dünyada çok nadir bir uygulama'

Puma Türkiye Genel Müdürü Taner Seyis, bu durumu anlatırken “Yine çok önemli bir tasarım unsuru da iç saha formasının arka tarafta boyun kısmında Mustafa Kemal Atatürk'ün imzası var. Bu da dünyada çok nadir” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada büyük beğeni topladı

Fenerbahçe’nin formalarında Ulu Önder Atatürk’ü yaşatması sosyal medyada da büyük beğeni topladı. Hatta diğer takım taraftarları da sarı-lacivertlilerin bu jestini alkışlayarak, kendi kulüplerinden böyle bir tasarım istedi.

Ali Koç: Önemli olan kimin Atatürk'e sahip çıktığı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Vakti Fener projesinin tanıtımında yaptığı konuşmada “Önemli olan Atatürk'ün hangi takımı tuttuğu değil, hangi takımın onun fikir ve ideallerine sahip çıkarak izinden gittiğidir” demişti. Koç böylece bu sözünü bir kez daha eyleme dönüştürmüş oldu.

 

Ülker Stadı'na da Atatürk imzasını attılar

Fenerbahçe daha önce 23 Nisan kutlaması sırasında da 1907 kişiyle Ülker Stadı’nda Mustafa Kemal Atatürk'ün imzasını oluşlturan bir koreografi yapmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler