Fenerbahçe Futbol Ağırlama Paketi nedir?

12.09.2018 - 17:52 | Son Güncellenme: 12.09.2018 - 14:56

Fenerbahçe Futbol Ağırlama paketi nedir, ne kadar? Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de taraftara büyük sürpriz. Fenerbahçe taraftarları ise ağırlama paketi ile ilgili detayları merak ediyor... Peki, Fenerbahçe Futbol Ağırlama paketi nedir, ne kadar? Ne zaman satışa çıkacak? Avantajları neler? İşte detaylar...

Fenerbahçe Futbol Ağırlama Paketi nedir?

FenerbahçeFutbol Ağırlama paketi nedir, fiyatı ne kadar? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, FB TV'de yayınlanan "Camiaya Sesleniş" programında müjdesini verdiği ağırlama paketinin detayları belli oldu. Peki, Fenerbahçe Futbol Ağırlama paketi nedir, ne kadar? Ne zaman satışa çıkacak? Avantajları neler? İşte detaylar...

Fenerbahçe Futbol Ağırlama paketi nedir? İşte detaylar...

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada paketin detayları şu şekilde açıklandı:

Yeniden Fenerbahçe diyerek merhaba dediğimiz yeni sezonda, Fenerbahçemizi her alanda zirveye taşımak için hep birlikte, omuz omuza yola çıktık.

Fenerbahçemizin attığı her adımda yanında olacak, sezon sonunda büyük sevinçleri hep birlikte yaşayacağımız taraftarlarımıza, bu sezondan itibaren yepyeni bir deneyim sunuyoruz.

Fenerbahçe Futbol Özel Ağırlama Paketleri ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynayacağımız maçları her detayı Fenerbahçe ile dolu unutulmaz anılara dönüştüreceğiz.

Futbol Ağırlama Paketleri ile maç gününüz Fenerium Alt E ve F tribünlerinde eşsiz bir heyecana bürünecek!

Futbol Ağırlama Paketlerinin en üst segmenti olan Executive Box Paketi ile locada bambaşka bir maç günü deneyimi

FENERBAHÇE FUTBOL AĞIRLAMA PAKETLERİNİN FİYATLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Senin için hazırladığımız haberler