Fenerbahçe - Galatasaray Maçını Canlı İzle (MAÇ YAYIN LİNKİ)

Ali Bozkurt
08.01.2023 - 16:19 | Son Güncellenme: 08.01.2023 - 16:39

Süper Lig 18. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe- Galatasaray maçı heyecanı sürmeye devam ediyor. Zorlu maçı canlı linki, maç yayını ve detaylar haberde.

Fenerbahçe - Galatasaray Maçını Canlı İzle (MAÇ YAYIN LİNKİ)

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan zorlu karşılaşma merak konusu olmaya devam ediyor. Maçın linki ve canlı yayını da araştırılmaya devam ediyor. Zorlu maç ne zaman ve hangi kanalda? İşte maça dair detaylar...

Fenerbahçe-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe ile Galatasaray maçı Ülker Stadyumu'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak. Fenerbahçe-Galatasaray maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Halil Umut Meler'in yönetecek.

Fenerbahçe- Galatasaray Maçı Yayın Linki

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan maç beIN Sport'a yer alacak. Maçın linki ise: www.beinconnect.com.tr/ üzerinde olacak.

Muhtemel ilk 11'ler

Fenerbahçe: Altay, Osayi, Serdar Aziz, Szalai, Ferdi, Arao, Crespo, Zajc, İrfan Can, King, Batshuayi

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Dubois, Oliveira, Berkan, Rashica, Mertens, Kerem, Barış (Gomis)

beIN Sports hangi ülkelerde yayınlanıyor?

Süper Lig yayın haklarını elinde bulunduran beIN Sports, zorlu karşılaşmaları kendi kanalar üzerinden   Türkiye, Kanada, Fransa ve ABD'de yayınlamaktadır.

Hakem Halil Umut Meler

Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak müsabakayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile Süleyman Özay yapacak. Karşılaşma, beIN Sports 1 kanalından yayımlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler